пʼятницю, 26 червня 2015 р.

Про те, кого призначать новим головою Буської РДА не говорить хіба що лінивий. Уже більше півроку Буська РДА залишається без керманича. Та очевидно, що вже зовсім скоро він з’явиться. Не один, а з колишніми районними регіоналами. 

Громада - проти Мороза, 
але гроші вирішують усе

   Журналісти «Буського порталу» не раз отримали інформацію з перевірених джерел про ймовірних кандидатів, яким пропонували очолити райдержадміністрацію. Серед усіх – колишній начальник районної міліції Петро Мороз, який при виконанні службових обов’язків віддав наказ захоронити труп молодого хлопця з Буська, нічого не зробивши для того, аби встановити його особу. І це лише один факт із ряду діянь, які вчиняв Петро Мороз. Відповідне подання на погодження кандидатури Петра Мороза до Президента України ще у березні направив голова Львівської ОДА Олег Синютка. 
  У районі громадкість таке ймовірне призначення колишнього начальника міліції вкрай обурило. Тому усі відомі партії (окрім однієї) та організації району відреагували швидко та поставили свої підписи під зверненням проти призначення такої кандидатури. Підтримав цю позицію народний депутат Михайло Бондар. Здавалося, враховуючи вищевикладене, шанси на призначення Мороза впали остаточно. Але ж ні!
   Як у міфології є птах, який здатен саме себе спалювати, а потім відроджуватися з золи. Мова про фенікса. Так само про П.Мороза. За інформацією журналістів, для призначення цієї кандидатури заплачено чималу кругленьку суму. А як відомо, де фігурують великі гроші – то справа вирішена.

Не сидиться на пенсії, 
хочеться ще зарплати?

   За нашою інформацію, особи які прагнуть, щоб П.Мороз був призначений на пост голови РДА, зараз намагаються вийти на усі державні рівні, щоб правильно домовитися.
   Як стало відомо «Буського порталу», якщо П.Мороза призначать головою РДА, ймовірним кандидатом №1 на посаду першого заступника стане – колишня регіоналка Марія Яцик, яка з ним у дуже дружніх відносинах.
   Свого часу вона вже була на цій посаді. Популярності отримала після того, як відбулися резонансні події 25 лютого 2014 року у стінах райдержадміністрації, де була написана заява про відставку голови РДА Володимира Сая на ім’я виконувача обов’язків Президента України Олександра Турчинова. Тоді жінка втекла на лікарняне, а її кабінет опечатали. Як зазначалося раніше, найодіозніша в районі особа М. Яцик, здійснювала тиск на окремих працівників, змушуючи їх вступати до лав Партії регіонів. Більше того, у стінах РДА вона створила виборчий штаб Партії регіонів (в кабінеті керівника управління економіки). Тоді прокуратура зацікавилася деякими фактами її діяльності, але чомусь все затихло.
    Тепер П. Мороз і М.Яцик перебувають на пенсії, але складається враження, що їм пенсії дуже мало для прожиття, тому вони ніби мають бажання повернутися  до влади.
 Будемо сподіватися, що ні Президент України Петро Порошенко, ні Кабінет Міністрів, ні голова Львівської ОДА Олег Синютка, ні народний депутат Михайло Бондар, ні громадськість району – не допустять до влади колишніх регіоналів, які за часи свого вождя зуміли добре нажитися. 
Роман МАТВІЮК
/Буський медіа-портал/

96 коментарів:

  1. Відважно ! Молодець Роман !
    Ще можна додати, що Петро Мороз уже зареєстрував в Буській юстиції партію Порошенка «Солідарність», хоча на майдані його ніхто не бачив. Це свідчить про остаточну кризу влади Порошенка.
    Цікаво як поводитиме себе «Свобода», яка єдина відмовилась підписатися проти Мороза. Невже буде тандем ?

    ВідповістиВидалити
  2. Особисто я вже не дивуюся публікаціям журналіста! Завжди самий перший в районі порушує найгостріші проблеми, які навіть чиновники незнають. Повага! Дякуємо за такий незалежний портал він нам вкрай потрібний!

    Поведінка Свободи зроузміла вже - не підписалися під зверненням значить хочуть на призначенні мороза собі лакмусовий кусочок чогось відірвати....
    Але по всіх вчинках судить Бог!

    ВідповістиВидалити
  3. Одні здогадки, жодних фактів. Поговорили, побалакати

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. буде вам факт коли його призначуть, о тоді і факт, і сенсація!!!!!!

      Видалити
  4. А хай приходить Мороз. Він тут багато кому смальцю за комір залиє! Про всіх все знає! І громада на виборах його солідарність підтримає.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кого кого громада підтримає ?? «Солідарність» Порошенка, яку Мороз в районі очолює ??? Тфу !!!

      Видалити
  5. То капец. Петро Мороз, Марія Яцик - просто честь і совість революції гідності. Вщіпніть мене..... .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А шо ту кращі є в районі? Назвіть.

      Видалити
    2. а по-вашому Яцик найкраща? комуністка, регіоналка, це їй треба дякувати за повний розвал нашого району

      Видалити
  6. На Майдані загинув друг мого сина - 19-річний хлопець. ЗА ЩО??? Ми привели до влади такий непотріб , що Янукович порівняно з ними - дитячий садок.

    ВідповістиВидалити
  7. То повний звіздець!!! Я в шоці.... Треба буде в перший ж день роботи разом з табуреткою виносити. І де те ГО МАЙДАН?!

    ВідповістиВидалити
  8. Це що, знущання над громадою району?Захотілося екстріму морозу і яцичці!Бавляться з вогнем!!! На що розраховують?

    ВідповістиВидалити
  9. Мороз Петро Степанович полковник міліції Начальник Буського РВ ГУ МВСУ у Львівській області

    Запровадив механізм поборів з підлеглих за прикриття їх протиправної діяльності. Отримує незаконну грошову винагороду від мешканців району за не притягнення до кримінальної відповідальності. 3 метою підняття показників роботи, укриває злочини шляхом відмови у їх реєстрації.
    Це його заслуги перед громадою району! Ні встиду ні ганьби! За що гинуть молоді хлопці на фронті?

    ВідповістиВидалити
  10. В МЕНЕ 2 ЗАПИТАННЯ : 1) ЧОМУ З 13 КОМЕНТАРІВ ВСІ А Н О Н І М И ?
    2) КРИТИКУЮЧИ МОРОЗА НАЗВІТЬ ДОСТОЙНУ КАНДИДАТУРУ НА ЦЮ ПОСВДУ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Правильно! Чим теперішні кєровніки кращі за Мороза? Тим що вишиванки понатягували ?

      Видалити
    2. Наскільки я знаю був відкритий лист до Президента де підписалися голови усіх відомих політичних партій та організацій проти Мороза (окрім голови РО Свободи Гринишина та ГО Сокіл Михайлюка). А щодо того що в районі немає кого призначати то це нісенітниця. Будь-який директор школи був би кращий. Є і нормальні люди серед депутатського корпусу райради. Лаврін відкрий вочі. Але ж ні ? Мороз єдиний найдостойніший і неповторний.

      Видалити
    3. Я багато років пропрацювала в держслужбі і знаю всіх хто що може. І хочу сказати, що і в апаратах РДА та райради є нормальні люди, які мають достатній рівень знань, досвід і моральні принципи, щоб достойно керувати районом. Проаналізувавши усіх, я б виділила начальника фінуправління Михайла Постолюка, начальника юрвідділу райради Романа Ковальчука, керуючого справами Богдана Глову, заступника голови райради Михайла Гаєвського, екскерівника юрвідділу райради Львівського адвоката Ірклія Гобечію. Будь хто з них був би нормальним освіченим керівником району, яки й би добре працював з людьми. Знаю добре і Петра Мороза, і скажу, що тут кардинально інша мета, тому, на мою думку, йому не можна ту посаду давати ні за яких обставин.

      Видалити
    4. п.Лаврін аргументуйте і переконайте громаду району,що на даному етапі
      історичного розвитку скомпроментований мороз і одіозна яцичка були би достойними керівниками громади. А такі кандидатури,як п.Б.Глова,М.Постолюк,М.Гаєвський могли би бути достойними кандидатами на голову РДА(п.Ковальчука і п.Гобечію не знаю і не можу нічого сказати).

      Видалити
    5. Якщо вони такі красіві - то чому люди такі бідні?

      Видалити
    6. Аноніме 11:44 ! При чім тут міліція, як грім порося забив ?

      Видалити
    7. Назар Лаврін1 липня 2015 р. о 07:02

      Я не називав кандидатуру П.Мороза на посаду голови РДА, уважніше читайте допис. Я ЗВЕРТАВСЯ ДО ВСІХ,
      1) ЧОМУ ВСІ ПАТРІОТИ АНОНІМЩИКИ ??? ЩО БРАКУЄ СЕЧІ, ЩОБ ВПІСЯТИСЯ ???
      2) ПРОПОНУЙТЕ КОНКРЕТНІ КАНДИДАТУРИ, ЯКІ ЗДАТНІ ОЧОЛИТИ ВИКОНАЧУ ВЛАДУ В РАЙОНІ, А НЕ ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ.

      Видалити
  11. Анонім 08:04 вже по фразі"КЕРОВНІК" ви явно себе не асоціюєте з вишиванкою,яка муляє очі і напевно по ночах не дає спати. Не опускайтеся до такого рівня, ми живемо в Україні та ще й західній. А чи це вишиванка чи міліцейська форма вона професіоналізму не додає скомпроментованим керівникам!!!

    ВідповістиВидалити
  12. 25 жовтня на виборах ми повинні обирати хлопців з АТО. Вони своїм життям і здоров'ям довели відданість неньці-Україні. На них вся надія. На тих, хто не втікав на другий день з фронту, хто не бігав з долярами по лікарнях за липовими довідками... Ці - не підведуть!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нічого не маю проти хлопців з АТО. Нехай ідуть у місцеві ради, але на посаду голови району потрібна людина, яка окрім патріотизму ще в чомусь петрала. І ще не в обіду атовцям, але до Верховної Ради ми вже обрали комбатів, які сидять і не знають що їм там робити. Ніяк не розберуться в проектах Законів. Тому потрібно добре думати. Кожен має робити те, що вміє і може. Коли у людини є патріотизм, порядність, інтелект і професіоналізм то таку людину, на мою думку, слід підтримувати. Звісно не Мороза.

      Видалити
    2. Назар Лаврін1 липня 2015 р. о 07:13

      Вже за совітів кожна кухарка могла керувати районом, але призначали за іншим принципом.
      ПРОПОНУЮ НА ПОСАДУ ГОЛОВИ БУСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ЗАМРОЗА ВОЛОДИМИРА СТЕПАНОВИЧА. А РАДУ ХАЙ ОЧОЛИТЬ ЗАСТКПНИК ГАЛОВИ РАДИ МИХАЙЛО ГАЄВСЬКИЙ, ПРО ЯКОГО ВІДГУКУЄТЬСЯ "АНОНІМ"

      Видалити
    3. Кажете В. Замроз голова РДА а М. Гаєвський голова райради. Звісно ця розкладка краща, ніж Мороз і Яцичка, але кого Назаре на Вашу думку ставити першими замами Замроза як голови РДА і Гаєвського як голови ради. Адже це також впливові посади. Перші зами виконують обов’язки голів у разі їх відсутності. Цікава Ваша думка ?

      Видалити
    4. після закриття кремінальної справи та проходження люстрації

      Видалити
    5. А це кого Ви маєте на увазі ?

      Видалити
    6. Інформація для роздуму. панове посадовці.!!!!

      Видалити
  13. Перше питання не допустити до влади скомпроментованих мороза і яцичку,бо як тільки прорвуться,то і вибори під себе підімнуть,братва вже чекає і руки потирає!
    А хлопці які повернулися з війни нехай балотуються до місцевих рад.Вони доказали свою відданість Україні!!!

    ВідповістиВидалити
  14. Петра Мороза і пані Яцик - в очільники Буського району. Президент України краще бачить. Потрібна стабільність!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. То ви аноніме 14:02 спеціально так пишете, щоб народ дратувати і щоб всі плювалися. Мороз, Яцичка і стабільність ? А Порошенкові, який краще бачить, давно би окуляри насадити не завадило б.

      Видалити
    2. А нічого що Порошенко наш Президент?

      Видалити
    3. анонім 14:02 мабуть і є м.яцик, бо тільки сама себе може так любити

      Видалити
  15. Якого Замроза , хай вже вступить нарешті місце іншій достойній людині, він асоцююється лише як " Вікна , двері", пригрівся , думає , що посада вічна для нього.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тільки не такій, як Петро Мороз. Тоді вже ліпше Замроз.

      Видалити
  16. Богдана Глову головою РДА

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Забули славнозвісного місцевого героя Рака. який марить посадою...

      Видалити
  17. В даній політичній ситуації в державі і районі це оптимальний варіант-Богдан Глова.Має досвід управлінця і знає звідки ростуть ноги в мороза і яцички!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Такого, як Богдан Глова Синютка ніколи не подасть, бо не зможе ним керувати, як захоче. А Петро Мороз касу забезпечить, яку Яцичка позбирає. Все продумано. І верхам на низи начхати. Як було, так і є. Шкода людей, які на революції загинули і тепер гинуть.

      Видалити
    2. Згідна з 8:22. Богдан Глова є досить грамотним, освіченим з аналітичним складом мислення та значним досвідом. Вміє працювати з простими людьми. Але по своєму характері є дуже незалежним і я би сказала непокірним для свого керівництва. Якщо має свою думку на щось, то вступає в дискусії і з Замрозом, і навіть своїм партійним керівництвом. Тому шансів піднятися по кар’єрній драбині в Богдана Глови немає. Потрібно шукати когось смирнішого, але кращого за Мороза, щоб Синютка його подав.

      Видалити
    3. Аноніму 08:22,передивіться це відео,цілком Вас підтримую!
      Життя вдалося: Олег Синютка - YouTub.

      Видалити
  18. Коли Мороз і Яцик стануть очільниками - то всі критикани перші побіжать їх поздоровпяти !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну всі не побіжать. І є такі, які не прогнуться і не бояться. Але чимало все ж побіжать...

      Видалити
    2. побіжать .....Замроз. Гаєвський. Рак. в пятірці перших будуть вітати ......

      Видалити
  19. А Глова далі на підсосі в Козака?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І до чого це написано ? Що в очі коле, бо щось робить а ви ні ?

      Видалити
    2. Так Богдан Глова давно в одній команді з Козаком і разом намагаються щось робити. Америку відкрили. Але який стосунок це має до призначення Мороза і Яцички. Ви Анонім 14:08 хочете Мороза то рвіть собі сорочку а не ображайте нормальних людей. Би ви явно з тої компанії.

      Видалити
    3. Васал може зробити лише те що дозволить сюзерен. От що мені хотілось сказати.

      Видалити
    4. Давно знаю Богдана Глову і повірте, якщо він захоче щось зробити то йому ніхто не указ. Навіть Козак. Більше того. Богдан Глова відкрито з трибуни на сесії Буської районної ради заявив, що такий собі Юрій Гринів (який пхає Мороза на голову РДА) звертався до депутатів обласної ради, з якими Богдан підтримує зв’язки, з проханням вплинути на нього, щоб не мішав Морозу. Не важко здогадатися до яких депутатів облради звертався Гринів. А це ще означає, що Мороз Глову найбільше остерігається. І не буде Глова мовчати. І своєю перемогою на виборах Козак завдячує саме Глові. Тому аноніме 17:08 не треба ля-ля. Отож коли Мороза призначать, то буде можливість переконатися у кого яка позиція, хто кого боїться і хто під ким ходить.

      Видалити
    5. Козак завдячує Глові перемогою на виборах? А Порошенко?

      Видалити
    6. А Порошенко УДАРУ, представники якого очолювали його штаби, особливо на Львівщині. В Буському районі керував штабом Михайло Кадиляк, який був одним з претендентів на голову РДА. Але Порошенко все забув, цю команду усунули і на різні посади підтягують колишніх регіоналів. І це тенденція по всій країні. Але Порошенкові цього не подарують.

      Видалити
  20. Увага !!! Є інформація що Народний депутат Бондар здав позиції по Морозу. Йому пообіцяли голову Бродівської РДА. Тепер Кабмін Мороза пропускає. Бійці, які прийшли з АТО налаштовані рішуче. Мороз отримає «теплий» прийом. Ганьба Порошенку і Яценюку !!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не забуваймо,що Порошенко був засновником партії регіонів,а чмо бондар за яке проголосувала громада району навіть два слова зв"язати докупи не може.Він навіть не голосував за визнання росії агресором,то потім на буському радіо в вишиванці,щось слинив і виправдовувався!
      Золоті слова першого президента:"Маємо те,що маємо".
      Потрібно гідно зустріти"стару гвардію"!
      Ганьба і позорище таким "псевдо патріотам"!!!

      Видалити
    2. крах сімейному клану !!!. пора збирати валізи панове посадовці ......

      Видалити
    3. Перепрошую, а це кого саме ви анонім 10:34 маєте на увазі ?

      Видалити
    4. Вам не відомо хто входить в сімейний клан. хто куми,племіники.родичі в раді.? цікаво ! Київ знає а в Буську як завжди.....

      Видалити
    5. Ні не відомо, бо не маю часу по Буську розгулювати ? Купа роботи. Скажіть тоді як знаєте.

      Видалити
    6. Володимер Степанович розкажіть громаді бузечини розклади в раді. про сімейні звязки .про кримінальні справи,про люстрацію.про надану неправдиву дикларацію громаді. ....слабо. ?

      Видалити
    7. Мета таких анонімів, як 16:17 любими силами увагу від Мороза відвернути. Це означає що нова команда вже працює.

      Видалити
    8. Аноніме 16:17. Якщо у вас є рішення хоч якогось суду по Володимиру Степановичу то прошу оприлюднити. Бо кримінальне провадження відкривається по будь-якій заяві. А потім іде розслідування і якщо це не підтверджується, то кримінальне провадження закривається. Пора це знати.
      Якщо вам відомі неправдиві дані по декларації то напишіть хоча б тут, я вже не кажу подати в органи, що би ви мали давно зробити, як добропорядний громадянин (громадянка)? А як ні, то не стрясайте тут повітря, а вже біжіть прислуговувати Морозу !!!!

      Видалити
  21. Щурам пора розбігатися по норам

    ВідповістиВидалити
  22. Аноніми 10:34, 21:46, 23:03 - пишіть конкретно, бо таки не всі знають ? Не бійтеся хоча б під анонімом називати речі своїми іменами.

    ВідповістиВидалити
  23. Ті хоча свої, можна капкани розтавити,а ті скомпроментовані,що прийдуть, їдять з чужого і свого корита і навіть трутизна їх не бере,бо мають дуже великий захисний імунітет!!!

    ВідповістиВидалити
  24. Шось коментатори сі злєкли ? На загадки перейшли. Певно вже спецслужби відстежують ?

    ВідповістиВидалити
  25. Навіщо тут грубощі писати. Ну прийде Мороз, ну наведе порядок. Одна партія вже зайняла тут всі посади. Бачимо що з того вийшло.А Мороз людина компетентна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мороз вже донаводився порядку в 90-х на посту очільника районної міліції. Всі пам’ятають як машини крали, хлопців закопували, рекет розгулював. Як навіть лікарі свої крадені машини мусіли викупляти. Коли Мороз перейшов на Золочів, то в Буському районі, звісно за збігом обставин, крадіжки машин припинилися, а в Золочівському районі почалися. Йому порядок в тюремній камері давно пора наводити.

      Видалити
    2. Помилки можуть бути у кожного. А ми повинні бути толерантними і терплячими.

      Видалити
    3. Ну нічого собі помилки. Це вже хлопчики і дівчатка криміналом називається. Помилкою було Порошенка і Яценюка вибирати. О це помилка.

      Видалити
    4. А яка Ваша пропозиція?

      Видалити
    5. Вже краще будь хто із згаданих тут прізвищ, але не Мороз з Яцичкою, бо гірших вже немає. І так думає переважна більшість району. І крапка. Немає про що говорити.

      Видалити
    6. А як на мене - потрібні нові люди. Зовсім нові - не замурзані. А всі хто вже був - на віддих. Честь їм і хвала - але на віддих!

      Видалити
    7. Цілком підтримуємо,що дискредитованим людям у владі нічого робити,а нову еліту потрібно виховувати на прнципах професіоналізму,порядності,патріотизму!!!

      Видалити
    8. Один з претендентів Міша Кадиляк ще ніде не був. І штаб Порошенка очолював в районі. І освіта юридична.

      Видалити
    9. Міша - то добре. Але нехай напише про свою програму, як він бачить свою роботу. Можливо громада його і підтримає.

      Видалити
  26. Таких компетентних як Мороз у Буську вже бачили! І де вони? Повтікали після того, як нажилися!!

    ВідповістиВидалити
  27. УВАГА !!! ШАНОВНІ ДОПИСУВАЧІ !!!
    Про яких кандидатів від громади ви дискутуєте. Думку громади ніхто вже до уваги не бере. Синютка офіційно подав Мороза нікого не питаючи. Більше того. На зустрічі з активістами від району він признався, що знає про проблему з Морозом, але нічого зробити не може, бо це йому нав’язали зверху. Не хоче сваритися з братами Гринівими. Один з них Ігор – «смотрящий» за фракцією Порошенка у ВР. Михайло Кадиляк давно пройшов співбесіду в Синютки, але його зупинили в останній момент.
    Майданівці з атовцями на даний час готуються «прийняти» Мороза. Є велика ймовірність, що захищати Мороза підтягнуться «тітушки». Можливі сутички і навіть можливо, не дай Боже, проллється кров. І ці події вже близько. І це свідчить про велику кризу влади Порошенка та Яценюка і повну зраду цінностей майдану.
    І ще цікаві факти з життя району. Бузецький бандюк і рекетир 90-х по кличці «манюня» уже заявляє, що представляє в районі «Правий сектор» і пропонує підприємцям «кришу» за гроші. Підходив до Петра Кахнича «Петрова садиба» і пропонував захист за гроші. Такий собі узаконений рекет під виглядом підтримки Правого сектора. Не виключено, що Мороза захищатимуть його колишні підопічні.
    Підводячи підсумок, вважаю що небесна сотня загинула задарма. Для людей як економічна, так і криміногенна та моральна ситуація погіршилась в рази. Робимо висновки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. https://youtu.be/rNKesrev5Wc ,цим відео все сказано,чому голови підняли колишні!!!

      Видалити
  28. А де поділися такі завзяті висуванці молодого політика, громадського діяча Степана Рака ? Що, вже кандидатура не підходить ???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рака списали як непотріб ....кричати що я велий герой майдану !!! всі знають як було на майдані за чужими спинами та за чужий рахунок багато розуму не потрібно... все стає на свої місця.час покаже хто є хто.... час розтавить все на свої місця п.Замроз.!!!

      Видалити
    2. То той що з армії втік?

      Видалити
    3. той що хотів разом з родиною прихватизувати Краснянський став та оформити на підставних осіб з Острова. Мало одного става родині в Полтві потрібен ще один....

      Видалити
    4. Рак потрібен був для вирішення особистих проблем так званих місцевих героїв Нестора.Птенца. та пана Замроза для втримання на посаді голови ради під час майдану.!!!

      Видалити
  29. Степан Рак
    Самовисування
    13.18%
    (14 065)
    А дійсно де подівся С.Рак? Хто володіє інформвцією,оприлюдніть на порталі.
    Результати попередніх виборів свідчать про пристойний результат нашого молодого перспективного земляка,бо по бондару все ясно(проглосувала громада за кота в мішку).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рака військомат Бродів кинув на Одесу, а тепер в зону АТО

      Видалити
  30. Що такого поганого зробив п.С.Рак,щоб так його поливати брудом.За правду,яку він висловив з трибуни.Судячи з інформації аноніма 13:51,захищає нас з вами.І громада бущини недаремно висловила довіру на попередніх виборах.Ото наша галицька біда(не підтримувати і не поважати свого земляка).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А що доброго зробив для громади бущини ???

      Видалити
    2. А чи знаєте ви, що С.Рак в свєму рідному Острові на виборах до ВРУ набрав менше половини голосів виборців, котрі прийняли участь в голосуванні, а таких виявилося лише половина від внесених в список для голосування? Тобто лише четверть сельчан віддали свій голос за "молодого політика" Хто краще знає Рака, ніж його односельці? А те що він набрав в районі багато голосів - наслідок того, що більше не було кандидатів з бузеччини.

      Видалити
    3. Це ще одне підтвердженя того,що сказав анонім 15:52!
      І ви як односельці розкажіть про ті негативні сторони вашого земляка,а може це банальна "українська жаба" душе! Ніхто з перерахованих кандидатів не влаштовує,тоді будемо мати скомпроментованих,які будуть ще більше красти,тероризувати,залякувати,бо ті люди інших методів управління не знають і вже пізно їм вчитися! І тоді буде всіх все влаштовувати!

      Видалити
  31. Буського мера в голови РДА!

    ВідповістиВидалити
  32. Усі, хто хоче знати де зхахоться С. Рак, може провідати його в м.Волноваха, де він проходить службу в 13-му Черкаському батальйоні 72-ої бригади. І заодно залишитися там на службі, тому що катастрофічно бракує офіцерів в Українській армії. А сидіти в інтернеті і " мити Ракові кості", коли він знаходиться в зоні АТО, нікому честі не робить

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. кості мити своїм ворогам це його методи.п.Анонім за яку честь ви ведете розмову. несудіть та небудете судимі.за все в житті потрібно платити......

      Видалити
    2. То Рак пограничник в Одесі, то в Черкаському батальйоні. Прямо не Рак а Бетман.

      Видалити
  33. Цілком підтримуємо і дякуємо за інформацію!

    ВідповістиВидалити
  34. Візьми і ти стань Бетменом ! А не сцикуном біля монітору !)

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ