середу, 24 червня 2015 р.

Фото Мирослава ТИМЧИШИНА
Сьогодні, 24 червня 2015 року на XIV Міжнародний форум шкіл імені Маркіяна Шашкевича з’їхалися представники навчальних закладів, які носять ім’я будителя Галичини. Серед них  школи Буського району: Новосілківська і Гумниська. 

    Зважаючи на погодні умови,  святкування відбулося у районному Народному домі. Цього року це уже XIV форум шкіл імені Маркіяна Шашкевича, в якому взяли участь представники 10 навчальних закладів із Львівської  та Тернопільської областей.
    Під час урочистостей, керівники делегацій колективно зачитали лист воїнам АТО, а в холі Народного дому діти плели маскувальну сітку.
   Від Департменту освіти Львівської ОДА учасники форуму отримали подарунки, – футболки у кольорах національного прапора, згодом всіх нагодували смачним сніданком і обідом, подарували книгу "Золочівські школи".
    На завершення заходу, на сходах Народного дому учасники створили імпровізований флеш–моб, одягнувши жовті і сині футболки, – виконали Державний гімн України та улюблену пісню українців «Чернону руту».
    Нагадаємо, що зустріч шкіл імені Маркіяна Шашкевича – це вже традиційне щорічне свято, яке відзначають у селі Підлисся, що на Золочівщині, адже саме Підлисся є рідним селом будителя Галичини.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ