суботу, 27 червня 2015 р.

Анонсоване Службою автомобільних доріг у Львівській області відкриття 24 червня руху на ділянці км 464+300 – км 472+600 обхід м. Олесько на автодорозі М-06 Київ – Чоп, не відбулося. Дорогу відкрили під вечір, 26 червня після того, як про проблему ще вдень повідомив Буський медіа портал.

   Журналісти Буського порталу приїзджали на місце для вияснення обставин. Місцеві робітники повідомили, що очікуються приїзд комісії зі Львова, яка має прийняти в експлуатацію закінчення ремонтних робіт, після чого дорога буде відкрита для руху транспорту.
   Планувалося, що 24 червня дорога відкриється, однак комісія не дуже поспішала вирішити проблему місцевої громади селища Олесько, які були стурбовані затягуванням ремонту об’їзної автомобільної дороги. І ось, під вечір, 26 червня, нарешті відкрився рух для автомобільного транспорту на вищезгаданій ділянці дороги. 
   За інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, проведено роботи з укріплення берегів, влаштовано водоскиди, бар’єрне огородження, влаштовано два шари асфальтобетону, верхнього шару ЩМА (щебенево-мастичного асфальтобетону).
   Роботи виконала компанія ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» в межах пілотного проекту з експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп (від м. Броди до м. Стрий – км 434+230 – км 621+500) за кінцевим результатом.
/Буський медіа-портал/
Фото Романа МАТВІЮКА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ