середу, 10 червня 2015 р.

Вчора у Буську з класного кабінету Буської гімназії, злодій вкрав зі сумки вчительки зароблені гроші і відпускні – 5 600 грн. Одразу після виявлення факту крадіжки освітяни звернулися до правоохоронних органів. Про це повідомив керівник Буського райвідділу міліції Василь Шевцов.

    Завдяки діям правоохоронців та освітян злодія затримали у автобусі в напрямку до Львова. Підозрюваного було обшукано, але грошей не виявлено, і лише в райвідділі міліції після з’ясування особи та очних ставок із потерпілою, міліціонери здійснили ретельний огляд особи. І гроші вдалося знайти – чоловік заховав їх у свою нижню білизну. Затриманий зізнався у скоєнні крадіжки.
   Злодієм виявився продавець косметики, який їздив по навчальних установах у реалізації свого товару. Однак замість отримати прибуток від продажу товару – отримає покарання. 

3 коментарі:

  1. А чому б не подати фото з фамілією,що велика таємниця слідства?

    ВідповістиВидалити
  2. Йде слідство, тому Законом заборонено подавати фото і прізвище. Закінчиться слідство, все буде оприлюднено.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зрозумій громаду правильно? Чим буде більше інформації про особу яка вчинила злочин тим краще ми зможемо себе захистити. А ви працюєте по старій радянській системі.Надіємося і чекаємо інформаціі!!!

      Видалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ