вівторок, 23 червня 2015 р.

Фото Романа Матвіюка
До голови Львівської ОДА Олега Синютка із зверненням звернувся голова постійної депутатської комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, законності, роботи з правоохоронними і контролюючими органами, ЗМІ та органами місцевого самоврядування Буської районної ради Богдан Глова, який просить вплинути на ремонт об’їзної дороги через селище Олесько.
                                                                  
   У зверненні йдеться: «Доводимо до Вашого відома, що громада селища Олесько стурбована затягуванням ремонту об’їзної автомобільної дороги, в результаті чого триває інтенсивний рух транспорту через селище Олесько, через що є загроза знищення покриття дороги, а також життю пішоходів. Представники громади стверджують, що інтенсивність ремонтних робіт на вищезгаданій об’їзній дорозі з незрозумілих причин призупинено і не відомо до якого часу триватиме дана ситуація.
    Враховуючи звернення депутата Буської районної ради Малої Ольги Антонівни, просимо вплинути на вирішення цього питання».

    Нагадаємо, із 8 квітня здійснюється обмеження руху транспорту на ділянці автомобільної дороги Київ-Чоп, а саме – 465-472 кілометри (об’їзна смт Олесько, Буський район). Ремонті роботи мали тривати до 8 травня. Однак донині рух транспорту продовжується здійснюватися через смт Олесько та село Йосипівка Буського району. 

/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ