понеділок, 8 червня 2015 р.

4 червня до Буського райвідділу міліції звернулася 78-річна мешканка району. Жінка розповіла, що з подвір’я її господарства викрали три металеві рейки. Сума завданих збитків становить 1500 гривень.

 Про це сьогодні повідомили в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС України. Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 23-річний мешканець одного з сіл району.
  За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на термін від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на термін до двох років, або арешт на термін до шести місяців, або позбавлення волі на термін до трьох років.

  Ще зі одною заявою у цей же день до Буського райвідділу міліції звернувся про крадіжку 28-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що з його подвір’я викрали пластмасову кришку з каналізаційного люка. Сума завданих збитків становить 600 гривень.

   Працівники міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 26-річний місцевий мешканець. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот  сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ