вівторок, 14 липня 2015 р.

Сьогодні, 14 липня, в місті Буськ, під стінами районної ради зібралася місцева громада, громадські організації, представники «Майдан Буського району» за підтримки «Самооборони Майдану», «Народного тилу», Автомайдану з вимогою НЕ ПРИЗНАЧАТИ  головою  Буської РДА колишнього міліціонера Петра Мороза, якого минулої п’ятниці Президент України своїм розпорядженням призначив новим очільником району.

  З приводу цього, було скликано позачергову сесію райради, на якій народні обранці таємним голосуванням проголосували про висловлювання недовірі новопризначеному голові РДА Петру Морозу.
   З 53 депутатів на сесію завітали лише 28. З них 24 проголосували «за» недовіру, 1 – «проти» та 3 – «утримались». Таким чином голосування не набрало чинності через брак голосів депутатів.
   Однак громадськість не збирається здаватися. І готові стояти до кінця. Вже готують звернення до прокуратури та суду.

  Список депутатів, які не виконали свій громадянський обов’язок і не з’явилися на сьогоднішню сесію, Буський портал незабаром оприлюднить на сайті.

6 коментарів:

  1. Дайте список сцикунів,які плюнули на громаду!!!

    ВідповістиВидалити
  2. А от депутат Галина Кондратюк, котра на сесії не була з поважної причини, висловила свою думку: «Голова РДА – це ставленик Президента, а оскільки ми голосували за Президента, то як ми можемо висловлювати недовіру прийнятому ним кадровому рішенню?! Це означатиме недовіру і Президенту», – зазначила вона
    Курва вона і є курва! Разом із гринишиним!! А ще мащак,який курував весь бандитизм в районі в90-х з морозом!!!.

    ВідповістиВидалити
  3. Отак "Свобода" стала п'ятою колоною в Буському районі. З такими "патріотами" і путіна не треба.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обсиратися без паперу,велика честь!!!

      Видалити
    2. Риба портиться з голови ..... Замроз пора зливати воду та збирати чемодан. Кинули сімейний клан як непотріб на чолі з головою.!!! Слова анонімів порталу збуваються.

      Видалити
  4. От і побачили хто є хто."Свобода" заодно з Партією регіонів і цим вона себе остаточно похоронила.Це треба памятати напередодні місцевих виборів.А Галина Кондратюк неправа,ми голосували за Порошенка ,бо хотіли порядку в державі.І можливо такі перешкоди робить його оточення.А громадськість і іі обранці мають право висловити свою позицію.А "Свобода" переслідує своі партійні інтереси і показала,що є антинародна.Ганьба.

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ