понеділок, 13 липня 2015 р.

У вівторок, 14 липня,  в місті Буськ, що на Львівщині, о 10:00 під районною радою зберуться місцева громада, громадські організації, представники «Майдан Буського району» за підтримки «Самооборони Майдану», «Народного тилу», Автомайдану з вимогою НЕ ПРИЗНАЧАТИ  головою  Буської РДА колишнього міліціонера Петра Мороза. 

  Громада надсилала звернення до Президента України з проханням призначити на голову РДА Степана Рака, який отримав на виборах до Верховної Ради найбільше голосів, але пішов воювати на фронт.
  Попередньо народний депутат України від цього округу самооборонівець Михайло Бондар зробив подання на посаду голови РДА в Буському районі Степана Рака, голову ГО «Майдан Буського району», цю пропозицію підтримала громадськість.  Степан Рак на виборах до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 переміг в районі (отримав 10 000 голосів – 37%). Через кілька днів після подання Степан Рак отримав повістку і зараз боронить цілісність України на сході у Волновасі.
   Мешканці району вже кілька місяців боряться проти такого призначення колишнього міліціонера на посаду голови РДА.
   У травні 2015 було направлене звернення до президента від районних осередків громадських організацій, політичних партій та районної ради з проханням не призначати Мороза на посаду голови РДА.
10 липня 2015 р. президентом підписано указ про призначення головою Буської РДА Мороза П. С.
Довідково: 
П. Мороз - не повний перелік «досягнень»:
1. Документом ГУ БКОП СБУ №14/4474 від 05.06.2008 був включений до списку посадових осіб МВС та ДПА України, які підлягають звільненню із займаних посад з метою розірвання злочинних зв’язків, припинення функціонування корупційних мереж та забезпечення ефективної протидії корупції. З формулюванням: Мороз П. С., полковник міліції, начальник Буського РВ ГУ МВСУ у Львівській області запровадив механізм поборів з підлеглих за прикриття їх протиправної діяльності. Отримує незаконну грошову винагороду від мешканців району за непритягнення до кримінальної відповідальності. З метою підняття показників роботи укриває злочини шляхом відмови у їх реєстрації.
2. Майновий комплекс, військове містечко номер 11 та 12 (Палац Графа Бадені 1810р.) переданий з балансу Міністерства Оборони до сфери управління МВС України, успішно був розкрадений та знищений під час керування Буським РВ ГУ МВС України Мороза П.С Деякі елементи з палацу знаходяться в Мороза П.С в будинку.
3. Мороз П.С., коли був керівником Буської міліції, прийшов на сесію Буської міської ради, погрожуючи розправою, чинив тиск на депутатів Буської міської ради, щоб отримати земельні ділянки для себе і свого сина (копії рішень на 1 аркуші додаються). Серед тих, кому були надані ділянки, сам Мороз, його син, прокурор, державний нотаріус, директор спирт-заводу. Згодом кілька ділянок були перепродані, з’єднані, та на них був побудований „маленький ресторанчик” „Петрова садиба”, що на в’їзді в Буськ по трасі Львів-Київ.
Інформація подана дослівно 
від «Самооборона Майдану»

11 коментарів:

  1. ГО" ОБЛАСНИЙ АВТОМАЙДАН" м.Буська небере участі. Просимо спростувати інформацію про "АВТОМАЙДАН". Наперед вдячний Голова ГО"ОБЛАСНИЙ АВТОМАЙДАН"м.Буськ. Жукровський Петро

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А де логіка пане П.Жукровський? Своєю позицією Ви підтримуєте таке призначення, чи вирішили почекати, чим все завершиться?

      Видалити
    2. Не дивуйтеся,бо ті всі "ПОЦИ" підзаробили на нашому патріотизмі,а самі в кущі!

      Видалити
    3. Пєтя- пєтя......... Окчо жимнуло!?

      Видалити
    4. Може ще з "бодуна" не вийшов?

      Видалити
    5. Може сисун,до якого приїжджав жукровський заплатив свіжими помідорами?

      Видалити
    6. Замроз команду дав сусідові Петру ненагнітати ситуацію в районі щоб втриматись на посаді голови районної ради. особисті інтереси потрібно відстоювати . п. Замроз куди поділась Ваша совість та гордість ??? сьогоднішння сесія все підтвердила ваше місце в раді......та в районі.

      Видалити
  2. Ковальчук Віталій Анатолійович
    Народився в місті Київ
    2010 - 2014 рр. - Політична партія УДАР - заступник голови; Київська міська організація партії УДАР - голова;
    З 26.12.2014 р. - Адміністрація Президента України - перший заступник Глави Адміністрації Президента України.
    Київський університет ім.Шевченка, 1993 р., юрист;
    Проаналізувавши його досьє він явно не міг знати,хто такий мороз,тим більше за освітою юрист,партія"Удар".В даній ситуації хитрий галицький лис синютка скосив "бабло" і самостійно подав кандидатуру мороза,от і вся історія хитромудра,чисто в галицькому дусі:"Рибку з"їв і на..уй сів"

    ВідповістиВидалити
  3. Замроз піде на все , бо треба свого племінничка Рака з армії якось забирити, комусь ж господарку треба ж передати

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хлопці не дайте сісти на голову громади!!!

      Видалити
  4. Иди-ка сюда детка,вот тебе конфетка!
    https://www.youtube.com/watch?v=z7PAzv2EMnU

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ