пʼятницю, 10 липня 2015 р.

Президент України призначив головою Буської райдержадмінінстрації Петра Мороза. 

 Відповідне розпорядження Глава держави підписав сьогодні, 10 липня 2015 року.

24 коментарі:

  1. "Вітання" від Буської громади, думку якої ніхто і не слухає

    ВідповістиВидалити
  2. Ну, нарешті! Пане Петре - не підведіть !

    ВідповістиВидалити
  3. Хтось грозився не пустити його навіть до кабінету та масові акції протесту. Чекаємо понеділка...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А звідки ви знаєте, що саме в понеділок його представлять ?

      Видалити
  4. Всебуде добре. Голвне," НЕ ЗНАЮЧИ ПОЗИЦІЇ, НЕ ЛІЗЬ В ОПОЗИЦІЮ".Цікаво, хто ж першим з першого поверху понесе квіти і "щирі" привітання з нагоди призначення на посаду і, звісно, з нагоди свята Петра і Павла на другий поверх ??? Пане Романе, відслідкуйте і оприлюдніть на порталі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну і хто ж з першого поверху понесе квіти і вітання ? Може знаєте прізвища ?

      Видалити
    2. Замроз.Ворон ворону око не виклює.

      Видалити
  5. п.Замроз прийдеться знову голову схилити.... щоб залишитись головою ради !!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. шановні прихильники сімейного клану Ви вже повідомили п.Рака що його знову кинули як непотріб..... повідомте нехай спішить вітати п.Мороза з призначенням.

      Видалити
    2. Тут питання в депутатському корпусі райради. Скільки депутатів перейдуть на сторону Мороза ?. Бо наскільки знаю ситуацію в раді є і такі, які не схилять голову і будуть чинити опір Морозу. Правда в тому, кого буде більше ? Тих хто схилилися, чи тих, хто не здалися ? Думаю Морозу забракне сил взяти контроль над більшістю. Не ті вже часи.

      Видалити
  6. Про Мороза всі обласні ЗМІ вже написали:
    1). http://www.varianty.net/27692-busku-rda-ocholyt-eks-nachalnyk-raionnoi-militsii (Буську РДА очолить екс-начальник районної міліції)

    2). http://zik.ua/ua/news/2015/07/10/prezydent_pryznachyv_golovoyu_buskoi_rda_militsionerapensionera_606522

    3). http://galnet.org/newsticker/307513-poroshenko-pryznachyv-holovoyu-buskoji-rda-militsionera-pensionera

    4). http://zik.ua/ua/news/2015/07/10/aktyvisty_buskogo_rayonu_zaproponuvaly_maydanivtsiv_na_posadu_golovy_rda_606375

    5). http://zaxid.net/news/showNews.do?novim_golovoyu_buskoyi_rda_stav_eksnachalnik_rayonnoyi_militsiyi&objectId=1357967

    ВідповістиВидалити
  7. Мда.... Тепер іспит на вшивість для районних депутатів, 2/3 голосів за недовіру і порох зобов'язаний його зняти! Це питання на чергове (а може і позачергове) засідання ради мають винести керівники тих фракцій, які підписували звернення про недопущення призначення мороза. Момент істини настав!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Проблема в тому, що Президент після недовіри ради всеодно не зобов'язаний звільнити. Це для нього лише рекомендація. Скільки при Янику було недовір головам РДА і ОДА. І нікого не звільнили. Бо слово може звільнити і зобов'язаний різні слова. А в адміністрації Президента ще до призначення знали про проблему з Морозом бо є відповіді на ті звернення. Ніхто нікого не звільнить. Порошенко і його оточення зрадили революцію. Усунули майже усіх, хто за нього боровся і ставлять прихвоснів Януковича.

      Видалити
    2. Якщо половина від складу то на його розгляд, а якщо 2/3 то, впринципі, зобов'язаний. Тут головне скурпульозно поставитися до оформлення свіх рішень і процедурних питань, шоб не виникало можливості їх якось піддавати сумніву

      Видалити
    3. Процитуйте де написано зобов'язаний ?

      Видалити
    4. ЗУ Про місцеві адміністрації п.8 ч. 1 ст.9 повноваження голів адміністрацій припиняються Президентом. ч .2 головирь що можуть бути припинені...
      Тобто, якщо є 2/3 від складу ради за недовіру по повноваження припиняються, а не можуть бути припинені. Якщо його повноваження президентом не припиняються, тоді є суд, який може зобов'язати це зробити.
      Я ж до чого веду - треба належним чином оформляти всі документи і по процедурі. Це звичайно може затягнутись в часі, але ......

      Видалити
    5. Доповню: Не думаю, що Порошенко буде зволікати із звільненням,якщо висловлять недовіру і залучать до цього ЗМІІ. Особисто в нього стимулу немає.
      Суд це звичайно крайній варіант.
      P.S. Для скептиків: Тепер все можливо, у нас вже не 2013-2014 роки як не як

      Видалити
  8. Вибори не за горами і район під знаком питання! Так,що панове депутати думайте з ким ви!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Нічого. Мороз ще не знає, що його чекає ? Не всі здалися. Приймуть "на славу". Шкода правда тих хлопців, яких за ту сволоч притягнуть до відповідальності.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім09:19 чи Ви можете подати інформацію,які були відповіді на звернення,щоб громада знала:"Хто є Ху..."

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Є відповідь з адміністрації Президента за підписом заступника голови адміністрації Ковальчука. Там пишуть, що скерували звернення до Синютки, щоб проаналізував наведені факти. І наводять цитати з законів де ідеться, що подання дає голова ОДА. Тобто все переклали на Синютку. А Синютка каже, що це йому зверху нав’язали. Тобто в чергове з усіх дурнів зробили.

      Видалити
    2. Ковальчук Віталій Анатолійович
      Народився в місті Київ
      2010 - 2014 рр. - Політична партія УДАР - заступник голови; Київська міська організація партії УДАР - голова;
      З 26.12.2014 р. - Адміністрація Президента України - перший заступник Глави Адміністрації Президента України.
      Київський університет ім.Шевченка, 1993 р., юрист;
      Проаналізувавши його досьє він явно не міг знати,хто такий мороз,тим більше за освітою юрист,партія"Удар".В даній ситуації хитрий галицький лис синютка скосив "бабло" і самостійно подав кандидатуру мороза,от і вся історія хитромудра,чисто в галицькому дусі:"Рибку з"їв і на..уй сів"!!!
      Аноніму17:57 дякуємо за інформацію!

      Видалити
  11. Попри гучні заяви та обіцянки керівництва держави, просимо провести реальне очищення органів влади всіх рівнів, у владних кабінетах ще й досі залишаються старі одіозні кадри, які завжди вміли виживати при всіх владах. Керівник відділу культури Буської РДА Л.І.Ціхоцька - депутат Буської районної ради та член партії "Сильна Україна",що була сателітом Партії регіонів. Л.І,Ціхоцька запам'яталася тим, що як районний депутат, завжди підтримувала "регіоналів" та Януковича впродовж їхнього перебування при владі. Навіть у дні розтрілу українських патріотів на Київському Майдані Л.І.Ціхоцька не голосувала за висловлення недовіри тодішньому керівнику-регіоналу Буського РДА. Однак після Майдану Л.І.Ціхоцька різко перефарбувалася, та стала палкою шанувальницею Майдану, патріоткою та волонтеркою. Останнім часом прославилася ще й тим, що шляхом тиску та погроз на адресу своїх підлеглих прилаштувала свою доньку Любу Огороднік на серйозну посаду в галузі культури, і це при тому, що Л.Огороднік не має відповідної освіти,тощо. Однак Л.І.Ціхоцька подбала, що покійного В.І.Шеремети стояв в Буському РНД при в ході парадного портрет до сорока днів, для того, що б замести свої сліди,тощо, згодом скористалася нагодою Л.І.Ціхоцька пропхати незаконно свою дочку Л.Огороднік на В.І.Шеремети місце. Вимагаємо негайної люстрації та звільнення з посади таких знахабнілих від безкарності "перефарбованих" чиновників, як Л.І.Ціхоцька!

    ВідповістиВидалити
  12. Просимо вас розглянути питання посади керівника районного відділу культури м.Буська Ціхоцької Людмили Іванівни, оскільки вона являється пенсіонером, і керівником районного відділу культури одночасно. Попередньо керівник являлася членом партії регіонів, згодом була заступницею пана Кожушка,а тепер перефарбована за блок П.О.Порошенка. Вона використовувала тайком державні кошти у власних цілях. Людмила Іванівна Ціхоцька замішана в смерті Володимира Івановича Шеремети, оскільки в той день, коли він загинув, в Буському народному домі на сцені відбувався захід хорових колективів. Після того заходу В.І.Шеремета був замучений та себе погано почував, а Л.І.Ціхоцька дала В.І.Шереметі доручення завести журі до бару і.т.д. Л.І.Ціхоцькій тайком сільські завклуби здають в конверті по 150гривень, та пхають торби. Як почався майдан де гинули люди, то Л.І.Ціхоцька будувала музеї, оскільки ще планує добудовувати щоб в неї було не менше 70квадратів, бо планує надалі бути директором музею, та чекає, щоб її відкрили вставку. Тут клуб валиться, то немає коштів, а для музеїв Л.І.Ціхоцької все є. Як тепер вам має бути зрозуміло, чому Л.І.Ціхоцька відмовилась від пенсії, і перейшла на заробітну плату керівника відділу культури. Л.І.Ціхоцька зловживала і зловживає службовими обов’язками. Керівник Л.І.Ціхоцька являється не фаховим працівником, бо немає професійної освіти. Буський район потребує професійного керівника відділу культури, щоб підняти на вищий рівень розвиток культури нашого району. Маємо надію в цей важкий час, коли боролись чесні люди на майдані за суттєві зміни в нашому суспільстві, і боряться по-сьогодні, що це питання посади керівника відділу культури буде розглянуто, та вирішино.

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ