середу, 22 липня 2015 р.

 Уже вшосте, протягом другого тижня липня, учні дольношльонських шкіл разом зі своїми вихователями вирушають на Креси впорядковувати місця польських поховань. 

  Цього року у цій акції від Польського Телебачення та Відділу Освіти у Вроцлаві під назвою “Бережи могили прадідів від забуття” бере участь близько 800 волонтерів, які впорядковують 85 кладовищ у Західній та Центральній Україні.
   З 9 по 17 липня група волонтерів з 26 осіб, учні гімназії №1 в Новій Руді з директоркою п. Данутою Маркушевською, а також учні гімназії в Югові разом із своїми вихователями протягом кількох днів впорядковували польські могили, в тому числі на кладовищах в Буську та Бродах.
   Громади міст щиро дякують молоді, вихователям та організаторам цієї акції за їх велику працю, яку вони вклали у відновлення давньої величі місць поховань такої великої кількості поляків.

5 коментарів:

  1. Ще би сміття зі старого Буського кладовища прибрали! Оце були б молодці! Бо в Буську мєр не має часу на такі дурниці - тому і парк занедбаний і Буг, і старе кладовище.

    ВідповістиВидалити
  2. Ви особисто,що для того зробили,щоб кладовище прибрали,парк і занедбаний (Вами) Буг ?

    ВідповістиВидалити
  3. А нащо першому коментатору щось робити самому? Набагато легше критикувати і нити, чому "досі не зроблено". І чисто не там де постійно прибирають, а там де не смітять!
    Наталя

    ВідповістиВидалити
  4. перший коментатор то є обіджена життям людина, яка в житті нічого не зробила і не зробить, тільки втіхаря буде коментарі писати, як в дитинстві анонізмом займався, шановний займайтеся анонізмом з клавіатурою на компютерних іграх.

    ВідповістиВидалити
  5. Все це лише бла-бла-бла. А правда полягає в тому, що кладовище занехаяне, річка обміліла і захаращена, парк запущений. В центрі міста є озеро Комсомольське. Так в ньому навіть жаби жити не хочуть. Ось така печальна картина.

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ