четвер, 16 липня 2015 р.

Фото Буське радіо
Враховуючи останні події, час представлення нового голови Буської РДА тримали до останнього у секретній таємниці. І ось це таки сталося. Сьогодні, 16 липня, о 14 годині скликавши повний сесійний зал людей, переважно «своїх», за участю першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислава Замлинського відбулося представлення нового голови Буської РДА Петра Мороза. На захід завітала журналістка «Буського порталу».

  Спочатку виступав пан Замлинський, наголошуючи на проблемах, які потрібно вирішувати, очевидно натякаючи, що усе зможе вирішити саме Петро Мороз. Опісля було надано слово новому очільнику Буського району. 
  Петро Степанович говорив не більше двох хвилин, подавши лише один «меседж», що буде працювати для громади. Жодної програми чи плану дій для району не озвучив. Цікаво, що у залі було чимало депутатів, які не прийшли на останню сесію районної ради, звісно керівники підприємств, установ та організацій і навіть представники структур, які опікуються мисливськими угіддями. Більша половина присутніх завзято аплодувала, а депутат райради від «Батьківщини» Олег Мащак поклав на стіл президії великий оберемок червоних троянд. Відтак, перший заступник голови ОДА запропонував троянди покласти до пам’ятника Тарасу Шевченку. Коли з’ясували, що такого пам’ятника у Буську немає, квіти вирішили покласти до пам’ятника Євгену Петрушевичу. 
   Все би для Петра Мороза відбулося ідеально, якби у кінці не витримав депутат районної ради Богдан Глова і не попросив задати пану Морозу ряд важливих запитань. Підійшовши  ближче до президії, де сидів Петро Мороз, Богдан Глова запитав:
 - Скажіть Петре Степановичу, як ви ставитесь до Революції Гідності та чи брали у ній участь?
 - Як ви ставитесь до думки, що такі призначення мали б обговорюватись з громадою? 
- Роз’ясніть ситуацію, як у 2002 році у Красному, після виявлення вбитим молодого хлопця з Буська, закопали його як бомжа на території селища? І чи не вплинула на це обставина, що вбивця був сином працівника міліції?
   Після почутого упевнений у собі Петро Мороз захвилювався. Розпочав з останнього питання, що, мовляв, в усьому була винна прокуратури, а міліція тут взагалі не причім. По інших питаннях нічого не відповів, окрім того, що поважає учасників Революції Гідності і схиляє перед ними голову. Чи брав сам участь у Революції Гідності і чи потрібно такі призначення обговорювати з громадою, не сказав. Відтак, дорікнув Богдану Глові, що йому вони таки знайшли вкрадену у нього машину, коли Петро Мороз керував райвідділом. У свою чергу, пан Богдан одразу відрізав, що шукати його машину інтенсивно почали, коли до Мороза генерал подзвонив. Також Петро Мороз сказав Богдану Глові, що останній спав, коли він Петро Мороз 30 років боровся із злочинністю.   
   Перепалка між депутатом і Морозом закінчилась тим, що новий голова Буської РДА пообіцяв подати депутата до суду, стягнути з нього гроші і передати учасникам АТО.
 Зі словами «не спав і спати не буду» Богдан Глова демонстративно покинув зал.
  Більше охочих задати питання Морозу не знайшлося.  
                                                                                                          Інна ГОНЧАРУК 
/Буський медіа-портал/

30 коментарів:

  1. Богдан Глова МОЛОДЕЦЬ !!!!!!!!!!!!!! Я так і думала, що він останній буде битися до кінця.

    ВідповістиВидалити
  2. Браво пане Глова! Тримайтеся! Ви - один проти всіх. Сьогоднішній день продемонстрував, де насправді позиція інших організацій, які ще недавно кричали про недовіру Морозу, а сьогодні потискали морозу руки! Ганьба для них на весь район!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вічний революціонер. Скільки буських бандитів сидять у тюрмах, як про це заявлялося у його передвиборних програмах?
      А куди поділися всі інші підписанти, чиї підписи стоять у зверненні до Президента? Що слабо?

      Видалити
    2. Анонім 17:31 То ви Глові закидаєте, що він бандитів не посадив ? І це при тому, що він найактивніше чихвостив міліцію і прокуратуру, щоб вони це зробили. Чи це Глова начальник міліції ???. До слова саме Глова був єдиним депутатом в історії, який позаминулого скликання на сесії Буської райради, коли звітував начальник міліції Петро Мороз, перечислив йому усіх Бузецьких кримінальних авторитетів відкрито перед усіма депутатами. Весь зал аплодував, а Мороз розгубився. То ви АНОНІМ 17:31 просто ідіот.

      Видалити
    3. пане АНОНІМЕ 19:56! Я аж ніяк не мав на увазі образити Богдана Глову, назвавши його "вічним революціонером! Це слова з Гімну Ів.Франка, напмсаного ним ще в 1880 році : "
      Вічний революціонер -
      Дух, що тіло рве до бою,
      Рве за поступ, щастя й волю, -
      Він живе, він ще не вмер. ..."
      Глова один, котрий висловив свою позицію вголос. А чому ж мовчали всі інші, зокрема ті ХТО ПІДПИСАВСЯ ПІД ЗВЕРНЕННЯМ ДО ПРЕЗИДЕНТА І БУЛИ ПРИСУТНІ В ЗАЛІ ПІД ЧАС ПРЕДСТАВЛЕННЯ ГОЛОВИ РДА??? Я не буду називати їх поіменно. загляньте в звернення і прочитаєте самі.
      Стосовно "буських бандитів", то поіменно може назвати їх і "Дунька" з Топорова. Роль депутата полягає в іншому. Не лише озвучити факт, а довести справу до логічного кінця. А то вийшло те, що названі Гловою прізвища "бандитів" сидять сьгодні не в тюрмі, а разом з Гловою в депутатських кріслах Ви це вважаєте виконанням передвиборчих обіцянок ?
      Стосовно "ідіота". Я не ображаюся, бо ві того прочитав. Слово ІДІОТ має 2 значення :
      Ідіот (давньогрецький термін) — людина, що живе у відриві від суспільного життя, не бере участі у загальних зборах громадян поліса та інших формах державного і громадського демократичного управління.
      Ідіот — людина, що страждає глибокою формою розумової відсталості (олігофренією) — ідіотією.
      Знайдіть примінення цього слова стосовно себе самі і не старайтеся образити когось

      Видалити
    4. "сидять сьгодні не в тюрмі, а разом з Гловою в депутатських кріслах" - це кого конкретно ви маєте на увазі. Хіба їх Глова в депутати провів ?

      Видалити
    5. Аноніму 03:16 приснилося, що це не міліція і прокуратура мають доводити факти по бандитах, а Глова ? А що ж тоді перші робитимуть?
      І ще. Кажете Дунька може назвати бандитів. Але Дунька назве їх у себе на кухні а не з трибуни районної ради. А чого ж з числа депутатів.більше ніхто офіційно не назвав ???
      Але хочете аноніме лизати Морозу, то лижіть собі, але не треба гадити нормальних людей.

      Видалити
    6. А я думаю, що завдання таких анонімів як 03:16 топити лише Богдана Глову, якого реально боїться Мороз. Всі знають, що Глова на відміну від інших хоча б щось робить.А в раді 53 депутати і багато з них навіть на сесії не ходять і їх ніхто не чіпає. І вони знов стануть депутатами. А таких як Глова потоплять спільними зусиллями, бо нікому не зручний.
      І ще. Це неправда що нікого не посадили. Посадили бандита по кличці МІША СТАРИЙ - депутата райради від Милятина. Тоді по ньому голосувала райрада, знімаючи з нього існуючу на той час недоторканість.
      Звертаюся до усіх. БУДЬТЕ СПРАВЕДЛИВИМИ у своїх вчинках ! Бог все бачить !

      Видалити
  3. Замрозу далеко до Глови.

    ВідповістиВидалити
  4. Глова !Глова! Глооова!

    ВідповістиВидалити
  5. Чим більше я його знаю - тим більша в мене до нього повага росте. Як кажуть: "Респект і уважуха!"

    ВідповістиВидалити
  6. Влада не рахується з думкою народу.Вона йде на місцеві вибори і надіється,що Мороз забезпечить перемогу.Політика це брудна справа.А ми такі наівні думаємо ,що нас почують.Своє слово ми скажемо на виборах.Знайте,що який Мороз ,така і влада.Крук круку ока не виість.Будьмо пильні.

    ВідповістиВидалити
  7. Глова Молодець.А мащаку Ганьба.І нехай Батьківщина себе похоронить на виборах

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну щоб так при всіх диманстративно підлизати зад . Даа Олежко !!!

      Видалити
  8. Батьківщина складається не з одного Мащака, там достаньо порядних людей. Нехай спочатку Глова разом з своїм Рухом набере на виборах п`ять відсотків. Про похорони будемо говорити після підрахунку голосів

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Яка освіта у мащака? І що він зробив для громади району?

      Видалити
    2. Не треба було таких .андонів в список брати, тим більше відмазка про те, типу "хто ж міг знати" не канає, того чмиря всі знають.

      Видалити
    3. Біда в тому,що в нас в кожній партії є бандити,олігархи. Хотілося б дожити до того часу,коли буде якась партія,де будуть мудрі,чесні,освічені люди. А не буде Дубневичів,Мащаків,і т.д.Але їх беруть для КАСИ. І потім їм відробляють.
      Повірте- настане той час,коли пролюструють всіх. І запитать, де взяв будинок,машину...Був на заробітках-добре, маєш бізнес-згоден.А що скажуть ДОХТОРИ, КЛЕРКИ.

      Видалити
  9. Молодець Бютівець Мащак! Не побоявся відкрито висловити партійну позицію! Це заслуговує як мінімум поваги!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вертаємося в 90-ті! Хай живуть бандюки!!!(Правда вони тепер вишколена бандота).

      Видалити
  10. наступний крок - призначення януковича прем'єр-міністром. І не кажіть , що це маячня - повертаємося у 2005рік. А те, що Мащак- бандит знають всі.Пару ящиків горілки перед виборами -це велика сила.

    ВідповістиВидалити
  11. Нє. Глова спати не буде. Він буде бдіти.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І до чого Анонім 08:36 цей коментар. Чи це ти вже забдів ?

      Видалити
  12. прочитавши всі коментаріі зрозуміло,що Украіни не буде.Ми не одностайні в своєму районі,то що хотіти там на Сході.Правду кажуть,маємо таку владу,яку заслуговуємо.Ось такі ми Украінці.Тільки хочеться для дітей кращого життя.Ми своє прожили і знаємо,що чесною працею не доробишся.Щоб добре жити треба бути Злодієм,Хабарником,Бандитом.Тоді забезпечиш собі і своім дітям рай на землі.Ось така реальність.

    ВідповістиВидалити
  13. Знаєте,читаючи всі коментарі,захотілося звернутися до Мороза. Петре Степановичу,після всього прочитаного і почутого про себе,Ви як порядний і свідомий громадянин і патріот України повинні самі відказатись від даної посади.Повірте,що цим поступком Ви зробили б дуже багато як для себе-багато людей поміняли б свою думку про Вас, так і для громади. Зняли б ту політичну напруженість в районі.Ви вже на пенсії,маєте ставочок,заведіть бджоли і грійтесь на сонечку. І відмолюйте свої попередні гріхи. Є в Вас діти, онуки, думаю,що їм неприємно ті всі перипетії навколот Вас. Дякую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А заплачені за посаду грошики порядним і свідомим. Їх же не повернуть. Шкода тоді відмовлятися. Хоча пропозиція хороша. От вчора у нього був обласний Правий сектор, то Петрові аж руки тряслися.

      Видалити
    2. Я теж думаю, що Петро Степанович ЩОСЬ КОМУСЬ винен.І тепер його кидають на відробіток.Подумайте про себе,про майбутнє своїх дітей-я маю на увазі в якій державі вони житимуть при такій владі як Ви. А щодо Правого сектору-подивіться хто в Буську в Правому секторі.МАНЮНЯ, який колись заходив у кабінет Мороза без стукання. Як кажуть-відкривав двері ногами. Про що можна говорити .

      Видалити
    3. Тут яка ситуація з Правим сектором. Манюня, який казав, що він Правий сектор був за Мороза. Принаймі так сказав журналістам, які підїхали до нього на блокпост біля повороту на Яблунівку. Але Львівський обласний Правий сектор виступив проти Мороза і сказав що той Манюня до них примазався і з тим розберуться. Вже при в’їзді в Буськ зі сторони Красного вивіска Правого сектора зникла. О такі то пироги.

      Видалити
    4. Сашко,втікай ,бо ті хлопці не жартують.Якщо то все на пафос, не окозамилювання. Якщо будуть реальні дії із боку Правого сектору- їм плюс. І взагалі-пересійте членів своєї партії.Хлопці,Вам багато людей вірять.

      Видалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ