четвер, 23 липня 2015 р.

На офіційному сайті Буської РДА з’явилася біографія і декларація нового очільника району Петра Мороза.

  Мороз Петро Степанович народився 7 лютого 1959 року в с.Бортків Золочівського району Львівської області. Українець. Освіта – вища (Українська академія внутрішніх справ, спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист). Одружений, батько двох дітей. Проживає у с.Журатин Буського району. 
  Попередня трудова діяльність:
1974 – 1978 р. – Львівський автодорожній технікум, студент.
1978 – 1980 р. – Служба в Збройних Силах.
1980 – 1983 р. – колгосп «Авангард», інженер з техніки безпеки, завідувач автопарком.
1983 – 2011 р. – Служба в органах внутрішніх справ на різних посадах.

Дата вступу на посаду голови Буської районної державної адміністрації – 16 липня 2015 року. 
   Щодо декларації про доходи за 2014 рік, то Петро Мороз задекларував 62 тис 313 грн. загального доходу. Члени його сім'ї (вказується дружина) заробили 65 518 грн. Про це йдеться у його декларації про доходи, наданій на інформаційний запит журналістки Буського порталу.
  Має Петро Мороз земельну ділянку загальною площею 0,1000 кв.м. Житловий будинок загальною площею 338,8 кв.м. перебуває у власності членів сім’ї декларанта.
  У декларації про доходи у Мороза, зареєстровано два транспортних засобів – Мерседес Е-210 (2001 рік випуску) та УАЗ 469 (1995 року випуску).

  Нагадаємо, що Буський портал проаналізув усі декларації чиновників, то із поміж усіх декларантів, найбільше у 2014 році заробив заступник голови райради Михайло Гаєвський - 88 520,00 грн. Голова районної ради Володимир Замроз задекларував 85 020,63 грн., перший заступник голови РДА Микола Чучман 61 220,00  грн., а заступник голови Буської РДА Наталія Сервило - 53 123,00 грн.
Інна ГОНЧАРУК
/Буський медіа портал/














1 коментар:

  1. Просимо вас розглянути питання посади керівника районного відділу культури м.Буська Ціхоцької Людмили Іванівни, оскільки вона являється пенсіонером, і керівником районного відділу культури одночасно. Попередньо керівник являлася членом партії регіонів, згодом була заступницею пана Кожушка,а тепер перефарбована за блок П.О.Порошенка. Вона використовувала тайком державні кошти у власних цілях. Людмила Іванівна Ціхоцька замішана в смерті Володимира Івановича Шеремети, оскільки в той день, коли він загинув, в Буському народному домі на сцені відбувався захід хорових колективів. Після того заходу В.І.Шеремета був замучений та себе погано почував, а Л.І.Ціхоцька дала В.І.Шереметі доручення завести журі до бару і.т.д. Л.І.Ціхоцькій тайком сільські завклуби здають в конверті по 150гривень, та пхають торби. Як почався майдан де гинули люди, то Л.І.Ціхоцька будувала музеї, оскільки ще планує добудовувати щоб в неї було не менше 70квадратів, бо планує надалі бути директором музею, та чекає, щоб її відкрили вставку. Тут клуб валиться, то немає коштів, а для музеїв Л.І.Ціхоцької все є. Як тепер вам має бути зрозуміло, чому Л.І.Ціхоцька відмовилась від пенсії, і перейшла на заробітну плату керівника відділу культури. Л.І.Ціхоцька зловживала і зловживає службовими обов’язками. Керівник Л.І.Ціхоцька являється не фаховим працівником, бо немає професійної освіти. Буський район потребує професійного керівника відділу культури, щоб підняти на вищий рівень розвиток культури нашого району. Маємо надію в цей важкий час, коли боролись чесні люди на майдані за суттєві зміни в нашому суспільстві, і боряться по-сьогодні, що це питання посади керівника відділу культури буде розглянуто, та вирішино.

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ