середу, 8 липня 2015 р.



15 коментарів:

  1. Я не агітую і не підтримую кандидатуру П.Морозо на посаду голови РДА. Але чим більше аналізуєш шум навколо П.Мороза, тим більше виникає підозра, що окремі люди його просто бояться. Бояться того, що ставши керівником РДА Петро Мороз використає колег з правоожоронних органів і просто почне наводити елементарний порядок в районі. А це не подобається тим, в кого рильце в пушку. Хто ж підписується під зверненням - голова райради 2 рази, обидва його заступники, ще декілька партперебіжчиків, котрі шукають і собі місця біля корита. А чи обговорювали підписанти текст звернення зі своїми однодумцями? Де посилання на протоколи зібрань? Чи це привласнення колективної думки своїй особистості і в боротьбі за демократію - узурпація влади ?
    Подискутуйте ще трошки часу. Облрада затвердила перспективний план розвитку громад в області. На 20 районів затверджено 160 громад (в середньому по 8 на район). В Буському районі передбочено лише 3 (!!!). Чому? Хто відстоював позицію району? Де були всі ці підписанти, частина з яких зобовязана відстоювати район? Хто буде тримати ще й район на 3 сільради ??? Подумайте над цим.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пане аноніме на дворі 21століття,а не бандитські дев"яності і ви своєю болтологією хочете знову сіяти страх і смуту.Якщо одіозні фігури хочуть ступити ще раз в ту саму річку,то нехай через ЗМІ вийдуть до громади і розкажуть про свій перспективний план управління буською громадою,бо старі методи управління після всіх подій,які відбулися в державі,явно не підходять!

      Видалити
    2. Болтолгією займаюся не я, а ви аноніме. Видно і ви пісяєте в штанці, боячись приходу до влади Мороза. Страх і смуту теж сієте ви, а не я. Більш одіозних фігур, ніж запропонованих вами, не може бути. Але болтайте, через три місяці вже не потрібно буде в Буську ні Мороза, ні Замроза. Саме того ви прагнете.

      Видалити
    3. Щось не спиться аноніму01:49 таки видно маєте гризу з того,що робиться в нашій буській громаді! І щоб ми разом не болтали,давайте всім претиндентам на головуРДА запропонуємо дискусію з висвітленням у районних ЗМІ.Повірте,якби не смілива і демократична позиція Буського порталу,то ми навіть нічого би не знали по питанню призначення голови РДА! Запропонуйте свій варіант виходу із даної ситуації.А хто куди пісяє і хто чого прагне не вам судити!!! Відбулася Революція Гідності і наші молоді хлопці і досі вмирають на війні не за колуарні лобістські домовленості помножені на чемодани"бабла",а за те,щоб жити у вільній демократичній державі і свобідно висловлювати свою думку на ті чи інші речі!!!

      Видалити
    4. Анонім 8 липня 20:32 ніби не підтримує Мороза і косить під мудрого. Відповідаю.
      1. Кажете підписали 2 заступники Замроза. Але у Замроза лише один заступник. Це М. Гаєвський. У штатному розписі райради не існує двох заступників. І то Гаєвський підписував як голова РО «Батьківщини, а не заступник».
      2. Кажете Замроз 2 рази підписав. Але в одному випадку підписувався як голова районної партійної організації, а в іншому як голова районної ради.
      3. Голова партії чи громадської організації представляє цю організацію і ставить підпис від її імені представляючи консолідовану позицію її членів. І не зобов’язаний наводити дані протоколів. Це їх внутрішня справа.
      4. По об’єднанню громад у Законі України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» вказана процедура об’єднання. Без рішення громад це неможливо. (ст.. 4-6). А перспективний план згідно цього закону є рекомендацією. Думаю це лише для Європи видимість реформ. Щоб об’єднати громади без їх згоди, потрібно кардинально змінити закон.
      5. Саме такий перспективний план продавив Синютка, який подав Мороза. І Мороз буде робити все, що він скаже.
      Так що анонім 20:32 обламайся.

      Видалити
  2. Не прихильник Мороза, але, дивлячись на непотріб від Свободи, який зараз "керує" районом, ловлю себе на думці, що краще "битий жук", хай навіть з не найкращою репутацією, ніж люди з вулиці, які прийшли нізвідки і скоро туди ж повернуться. Влада - консервативна річ, їй потрібні фахівці-бюрократи, а не популісти-недоумки типу наших ушльопосвободівців

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зверніть увагу,як виглядає тролінг аноніма01:32 пізня пора суток і образлива форма спілкування!!!

      Видалити
  3. Читаєш та розумієш, що одні коментатори працювали із Морозом та мають плани, а інші можливо потерпали від нього, тут правди не знайдеш.
    Разом з тим, ми всі знаєм хто є хто, ким був та чим займався у своєму житті, хто його реальні друзі.
    Стає дивно коли рекитири, перевтілюються у представників громадських організацій і не тільки, а міліціонери керівниками громад. Керувати міліцією, "колоти" бандитів, рішати темні справи це не управляти районом.
    Район це не дільничі та бандити - це купа проблем, які треба вирішувати знаючи як це робити по закону, а не "наводити порядок", як вже писали вище.
    Загалом поєднання людини із міліційською свідомістю, яка була сформовано за усе її життя, з посадою голови адміністрації насправлі - це страшно.
    Керівником району має бути людина, яка знає, що таке бюджет, ремонт доріг, місцеві гуртки та багато іншого, а не чолові, який вивчив Закон України "Про міліцію" при чому в часті прав, а не обовязків.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім 09:14 цілком Вас підтримуємо! Уже від однієї фрази"наводити порядок"стає моторошно.Постає запитання в який спосіб і якими методами?Бо як злигається ця братва з 90-х,то дійсно стає страшно,а вони працюють по "БЕСПРЕДЕЛУ" (Вибачайте за російський жаргон).

      Видалити
  4. Мороз зі всіх найодіозніший. Вже гіршого в районі годі пошукати. Тому будь-хто з обговорюваних кращий за Мороза. Бо при Морозу спокою в районі не буде, одне соціальне збурення. І правильно, що таке звернення підписали.

    ВідповістиВидалити
  5. Дійсно,а де підпис і позиція ВО "Свобода". Агов!Де позиція?Скоро вибори!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Їхня позиція і полягає в тому, щоб чимшвидше призначили голову рда і тоді вони йдуть з посад і починають критикувати владу перед виборами. Тому кандидатура Мороза для них хороший варіант. Саме через це вони нічого не підписували.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скотиняки! ))

      Видалити
    2. Оце анонім 17:38 найточніше одним словом описав "Свободу" яка відмовилась підписатися. Навіть немає чого додати.

      Видалити
    3. Цей вислів належить лідеру радикальної партії,але в даній ситуації і іншій політичній силі можна делегувати у вигляді мандату на місцеві вибори 26 жовтня!

      Видалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ