суботу, 18 липня 2015 р.


У четвер, 16  липня голова фракції ВО «Свобода» у Буській районній раді Богдан Гринишин разом з міським головою м.Буськ Ростиславом Сліпцем ознайомились із першими успіхами та збором салату на тепличному комплексі «Галіція Грінері». Про це повідомляє прес-служба Буської РО «Свобода».


 На тепличному комплексі вирощують 
Батавію – це делікатний салат з оборчастим листям. Його хрустке, з ароматом горіха, листя росте вертикально, утворюючи нещільний качан. Батавія має відмінний термін придатності, зберігаючи свою хрусткість від моменту збору врожаю до самого столу.
  Лолло Росса – це італійський салат темно-мідно-червоного кольору, що переходить в яскраво-зелений, чітко окресленими оборками хрусткого листя, що майже кришаться, при дотику. До речі, він найестетичніший із  усіх салатів. Цей салат цінується за його неповторну форму і освіжаючий смак.
Лолло Біонда має красивий круглий гребінь блідо-зеленого кольору. Цінується за унікальну форму і освіжаючий смак, що добре смакує у літню спеку і в холод. Це робить його особливо привабливим доповненням до Лолло Росса Ромен (овальний качан щільно розташованого хрусткого листя). Багатий калієм, а також містить каротиноїди.  
  Зауважемо, що існують певні проблеми з окупністю, так як зараз сприятливий клімат до висадки на відкритому грунті, що саме по собі здешевлює готову продукцію, тому інші виробники використовують цей факт, а в комплексі «Галіція Грінері» і було інвестовано 2,5 млн. євро. Відтак, зимою потрібно опалювати приміщення, а господарство потребує багато енергетичної лози і щепи. Тож, просимо бужчан пропонувати свою допомогу і будемо забезпечені цілий рік свіжими салатами.

  На завершення зустрічі делегація побажала працівникам компанії реалізації всієї продукції і розширення виробництва. 

11 коментарів:

  1. То добре що Гринишин і Сліпець салату наїлись. А чи 500 тисяч Сліпець для громади вернув?

    ВідповістиВидалити
  2. Зрозуміло що Сліпець там робив. А от що там робив Гринишин і чому він туди взагалі поїхав? І в якій ролі?

    ВідповістиВидалити
  3. У подарунок делегації - пучок салату!

    ВідповістиВидалити
  4. У тепличного комбінату тепер нова "криша". Цікаво у скільки комбінату це обійшлося.

    ВідповістиВидалити
  5. БРИДКО, ЩО НАШІ ЛЮДИ СКРІЗЬ І У ВСЬОМУ ШУКАЮТЬ ЩОСЬ ПОГАНЕ. А ЯК НЕ ЗНАЙДУТЬ, ТО ДОФАНТАЗУЮТЬ ЩОСЬ ПОБРУДНІШЕ. ЧИ БУДЕ ТОМУ ЗЛОРАДСТВУ КОЛИСЬ КІНЕЦЬ???

    ВідповістиВидалити
  6. А дійсно,що тут робив Гринишин?Заробляє собі очки до місцевих виборів?Дарма."Свободі" вже нічого не допоможе.Вона себе спалила.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цілком згідна з 23:46

      Видалити
    2. Я рахую шо він вже своє "очко" заробив. Тепер може їздити, не їздити, піаритися, не піаритися - результат один, "очко" на виборах гарантоване)))

      Видалити
  7. Як добре, буде дешевий салат у Буську

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже сомніваюся шо дочекаємся дешевого салату. Гриниш, шо ти там робиш? ЗЄЛЄНІ захтів

    ВідповістиВидалити
  9. Шукає нових постачальників для свого старого бізнесу, бо після жовтня треба буде знов будку відкривати

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ