четвер, 13 серпня 2015 р.

Минулого тижня «Буський портал» вже писав про те, як бригада шляховиків завершивши у кінці липня ремонт на ділянці автодороги Красне-Золочів поблизу передавального центру (поштовий), залишила місцевих мешканців без дорожніх знаків зупинки пасажирського транспорту.

   Про таку проблему була проінформована місцева влада, але жодних дій з її сторони не було. Тому депутат райради Богдан Глова запросив заступника голови Львівської ОДА Андрія Корната та журналістів ознайомитися з ходом проведення та якістю виконання ремонтних робіт на ділянці автодороги Красне – Золочів. У свою чергу, Андрій Корнат запевнив, що спробує допомогти вирішити проблему, а ще запропонував звернутися до «Служби 112», повідомлення з якої щодо кричущих порушень, зловживань, невиконання своїх обов’язків посадовцями, проблем ЖКГ, транспорту, соціальної сфери, перебувають на особистому контролі голови ЛОДА Олега Синютки до їх повного позитивного для громадян вирішення.
   Відтак Богдан Глова спочатку написав листа начальнику Служби автомобільних доріг у Львівській області Лазаренку Ю.В та голові Львівської ОДА Синютці О.М. з проханням відновити демонтовані знаки зупинок для  пасажирського автотранспорту, а згодом зателефонував на «гарячу лінію області» і повідомив про проблему. І хоча відповіді на листа ще досі немає, проте надійшла відповідь від Служби автомобільних доріг після звернення на лінію «Служби 112». Подаємо її дослівно:

   «На Ваше звернення на гарячу лінію 112 Львівської обласної державної адміністрації щодо скарги на ліквідацію дорожніх знаків під час проведення робіт на автомобільній дорозі О140701 Золочів-Красне, Служба автомобільних доріг у Львівській області повідомляє наступне.

  Службою автомобільних доріг буде проведено обстеження даної ділянки автомобільної дороги, та в разі виявлення неправомірних ліквідації дорожніх знаків підрядною організації ТзОВ «Техно-Буд-Центр», буде дано вказівку підрядній організації щодо встановлення належних дорожніх знаків.
             Заступник начальника Служби А.Окрепський».
   Тож, схоже, є надія, що демонтовані знаки повернуться на свої місця. Але коли це буде, поки що не відомо. 
Інна ГОНЧАРУК
Фото Романа МАТВІЮКА

2 коментарі:

  1. якщо в проектно-кошторисній документації їх (знаків) немає тоді нічого з того не буде. хтось профукав (

    ВідповістиВидалити
  2. 9 коментарів:

    Анонім8 червня 2015 р. 07:41
    А чи не дешевше буде укласти угоду з турецькою фірмою "Онур". Як можна ставати ще раз на ті самі граблі,а потім шукати крайнього.п.районні депутати є шанс підняти свій рейтинг перед виборами до місцевих рад!

    Відповісти

    Анонім8 червня 2015 р. 09:48
    Це питання по неякісному ремонту дороги Красне-Зролочів підняв депутат Богдан Глова. Він в сесійному залі Буської райради перед всіма присутніми вручив запит особисто Синютці в руки, де стверджував що саме Техно-Буд-Центр неякісно освоїв більше півмільйона коштів. Це його фото зараз у цій статті і навіть його машина на фото. І тепер також скерований щодо цього запит. І попередній анонім правий. Краще би турки робили.

    Відповісти

    Анонім8 червня 2015 р. 09:49
    Попереднім співвласником Техно-Буд-Центр разом із Г. Проциком був Любомир Грегоращук, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від ВО «Свобода». Окрім цього депутат А. Грегоращук є зятим керівника Служби автомобільних доріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області. Це надруковано в нашій районці №22 21.05.15р. на стор 1. Ось чому не турки чи інші. Бо партійний дах.

    Відповісти
    Відповіді

    Анонім9 червня 2015 р. 10:02
    п.Б.Глова візьміть будь ласка це під свій контроль,бо гроші роздеребанять,а водії і громада району Вам будуть дуже вдячні!

    Відповісти

    Анонім9 червня 2015 р. 10:28
    Варто прочитати,чому такий ремонт вийшов,якщо ці злодіі знову візьмуться за освоєння коштів на ремонт дороги разом із "Свобідкою" добра не чекати,бо гроші вкрадуть на вибори. Але якщо так станеться,тоді прийомка зробленої траси незалежними експертами і тотальний контроль при виконнанні робіт також незалежними спеціалістами в цій царині.п.Б.Глова це у нашому районі під силу тільки Вам і вашій команді!

    http://ord-ua.com/2009/08/24/ternopilska-sluzhba-avtomobilnih-dorig-abo-nenazherlivij-yurij-pronik/

    Відповісти

    Анонім10 червня 2015 р. 14:53
    я б казав звернутися в службу автодоріг шоб шукали іншого підрядника, бо інакше перекриють дорогу і не дадуть тій фірмі робити, бо до осені буде те саме що й минулого року.

    Відповісти
    Відповіді

    Анонім10 червня 2015 р. 17:56
    Логічно,але потрібно побачити роботу цього підрядника.Ви маєте рацію,що тільки контроль з боку місцевих депутатів. громади і спеціаліста(бажано з фірми "Онур)може вплинути на якісне виконання робіт.Бо наші " СПЕЦИ" тільки навчені вкрасти.Поки що такі реаліі на Україні!


    Анонім11 червня 2015 р. 01:17
    Про що ви пишете?! Їхню роботу ми бачили минулого року а її наслідки можна хоч кожен день споглядати. Тим більше, що в статті зазначено що роботи проводитимуться тим самим інєкційно струменевим способом. То на яку якість можна дороги надіятися? Коли вони проведуть ,,ремонт,, і освоять гроші, тоді хоч онур, хоч дідько лисий їх може перевіряти - пізно буде, шукай вітра в полі. Приписи служби автодоріг по усуненню недоліків милулорічного ремонту їм по цимбалам.
    Тому цій фірмі не треба давати робити дорогу.

    Відповісти

    Анонім11 червня 2015 р. 07:13
    Малося на увазі подивитися на роботу іншого підрядника,а не "Техно-Буд-центр" з п.Проциком,бо злодій він і є злодій! Крім фірми " Онур"ніхто більше якісно не зробить цей ремонт.

    Відповісти
    Якими треба бути тупоголовими!????

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ