понеділок, 31 серпня 2015 р.

Мешканці Буська дивуються новому «ноу-хау» від міського голови. «Зелений острівець», або як кажуть, «пішохідний трикутник», поблизу автостанції та приміщення прокуратури, створює небезпечність проїзду транспорту.

   Щоб розв’язати давню проблему паркування при в’їзді на Буську АС, міський голова Ростислав Сліпець вирішив на цей раз встановити «зелений острівець» із пішохідною зоною, зеленими насадженнями декоративних дерев та газонної трави, тим самим показати, що у місті є господар. Втілили таку ідею працівники Буського комунального підприємства (виконали демонтажні роботи), та працівники ДП «Базис Плюс» (облаштували територію).
    Та мешканцям міста, як і самим водіям транспортних засобів, такий елемент «декору» до Буської АС, аж ніяк не сподобався. І хоча міська влада для паркування автівок відвела територію площі Звитяги, але це ніяк не вирішує проблему. Річ у тім, що поруч автостанції – жвавий ринок. Тут не лише багато покупців, а й торгових точок. Для вивантаження та завантаження товарів продавці та покупці змушені ставити автотранспорт на проїжджій частині дороги біля ринку та АС, перешкоджаючи проїзду інших автівок, що рухаються повз ринок, заїзду та виїзду з автобусної станції автобусів і марштруток. Зовсім необдумано встановити «зелений острівець», який лише заважає та ще більше створює аварійну ситуацію. Через так званий «пішохідний трикутник», водії обурені, адже створюється небезпечність проїзду транспорту. 
  На минулій сесії райради депутат Олег Ільків назвав таке «ноу-хау», списанням державних коштів, але аж ніяк не розв’язанням проблеми. Ще один депутат, начальник відділу у справах захисту прав споживачів Буської райради Василь Кашуба, висловився з трибуни сесійного залу так: «Те, що зробив міський голова, він повинен демонтувати за власний кошт, бо інакше люди дадуть йому правову оцінку».
 Інна ГОНЧАРУК, фото автора

32 коментарі:

  1. КРИТИКІВ У НАС НІКОЛИ НЕ БРАКУВАЛО

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це точно, а особливо перед виборами

      Видалити
    2. Водіям маршруток пофігу ті вибори. А ви підійдіть до них і запитайте про ту круту розв'язку. Та мабуть без мату не вийде ?

      Видалити
  2. Не раз їхала в маршрутці, особливо зі Львова до Буська, то чула, як водій нарікав на крутий поворот, де маршрутка змушена була виїжджати на бордюр, щоб на автобусну заїхати. Чому не можна було прямий заїзд зробити ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А коли водії маршруток не могли проїхати через припарковані авто було краще?

      Видалити
  3. а з якого повороту заїжджають і вихжджають наші "маршрутчики" на АС-2 у Львові???

    ВідповістиВидалити
  4. Інна Гончарук, а Ви водите автомобіль, що вам незручно? Там був бардак, тепер немає, в чому проблема?

    ВідповістиВидалити
  5. Не грузіть мєра! Може це його творіння ввійде колись в еталон світового зодчества!

    ВідповістиВидалити
  6. Прочитав коменти і скажу вам про реальну картину. Я сам особисто бачив, як маршрутка незмогла завернути на той поворот і мусіла здавати назад. І чуть не вїхала в машину. Це було минулого тижня. Водій, який вийшов з маршрутки емоцій не стримував. А захисникам мера пропоную підійти до любого водія маршрутки і запитати. Більше нічого не треба. А мер незнає, бо маршруткою не їздить. Власним автотранспортом себе сто метрів на роботу возить ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А де живе мер - 100 метрів. Просто пиши правду, а не тащись від своїх слів.
      І не потрібно зараз написати, що я когось відбілюю, продсто ПРАВИЛЬНО ЗРОБИВ.
      Пройде час і всі зрозуміють, що так добре!

      Видалити
    2. Стог метрів - умовно. Але ж не на краю Буська і не в Красному? Я мав на увазі, що ніхто його в маршрутці не бачив ? А можна було б з розумними людьми проконсультуватися перед тим, щоб щось робити.

      Видалити
    3. А край Буська де? Для себе цікаво!
      До речі їжджу в маршрутках і чомусь не можу зустріти своїх однокласників! А ну всі у маршрутки, бо там місце зустрічі!

      Видалити
  7. Ай справді ! Дві вузенькі доріжки з високими бордюрами на яких заледве поміщається маршрутка з різким поворотом 90 градусів. Це ж яку збочену уяву потрібно мати, щоб таке зробити ? Сліпець ! Прозрій !

    ВідповістиВидалити
  8. Ай справді ! Дві вузенькі доріжки з високими бордюрами на яких заледве поміщається маршрутка з різким поворотом 90 градусів. Це ж яку збочену уяву потрібно мати, щоб таке зробити ? Сліпець ! Прозрій !

    ВідповістиВидалити
  9. Проблема мера у небажанні спілкуватися зі своєю громадою. За п`ять років він не спромігся провести жодного сходу міста. Напевне пан мер вважає себе найдосконалішим у місті Буську, а рішення, які він приймає є лише бездоганними. Але так воно не є. Посада мера є не лише господарською, а й політичною. Так, що німим бути не потрібно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Правильно робить мер - менше балаканини, а більше роботи! А заздрісникам ( чи то претендентам на крісло міського голови?) нічого не залишається, окрім критики. Мер має бути господарем, а не крикуном від політики! Крикунів ми вже наслухалися і набачилися!

      Видалити
  10. Хочу від себе, як мешканця Буська, подякувати Інні Гончарук і Буському порталу, за те, що підняли таку проблему. Те, що тут в коментарях деякі "обілюють" мера, то це сам він пише. Сліпця має бути стидно за зроблене. Ще би журналісти попросили його оприлюднити список зроблених справ за свою каденцію, аби громада мала можливість дати їм належну оцінку.

    ВідповістиВидалити
  11. Друзі, ось будуть вибори і дасьте оцінку зробленому і не зробленому!
    Чому всіх тільки цікавить доля водіїв, просто згадайте, а як було! А було так, що кожен де хотів там і зупинявся, виїжджав на бардюри, залишав машину будь де, і тоді всім все було добре, особливо водіям маршруток, яким дуже легко було возити пасажирів.
    Просто зараз окремим "Інкам" треба зупинитись далі, а не біля входу на базар та пронести трохи свою ,,,
    Я прихильник критики, але коли окремі діячі пишуть аби писати це не вихід, вносьте пропозиції, проявляйте ініціативу!.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чому ви не хочите зрозуміти, що до будь-якої справм можна було підійти компетентно і зробити прийнятні заїзди. Не з такими крутими поворотами. Ну можна ж було. А ви все або так або ніяк.. Ви не чуєте людей.

      Видалити
  12. Коли на тій площі був бардак то всім було добре і ніхто нікого не критикував. Проте, як тільки щось почали робити відразу знайшлись критики...
    Так заїзд на АС можна було зробити по іншому і він розрахований на культурних водіїв що не паркуються з боку базару і не дають проїхати іншим по вузькій ділянці дороги.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чому ви не хочите зрозуміти, що до будь-якої справи можна було підійти компетентно і зробити прийнятні заїзди. Не з такими крутими поворотами. Ну можна ж було. А ви все або так або ніяк.. Ви не чуєте людей.

      Видалити
  13. Пишуть, як людина, яка має відношення до доріг, даний відрізок зроблений відповідно до норм, бо там іншого не вигадаєш. І чого ви всі про водіїв говорите, зверніться увагу на пішоходів трохи, їх значно більше. А нашим водіям дай волю то вони і в бар і в магазин на машині би хотіли заїздами. Час покаже чи то то добре. Але вже зара можу сказати, що пішоходам подобається. Шановні водії якщо ви лишніх два метри пішки свою задницю перенесети то корона вам з голови не впаде. І цікаві в нас писаки, пишуть і тащаться від того, а в житті повні нулі.

    ВідповістиВидалити
  14. Слухайте писаки, а де звернення конкретних водіїв маршруток, які повертають у ці повороти, де вони? Якщо там все погано, хай звернуться до відповідних органів, які розробляли дану схему та її погоджували і тоді все стане ясно чи правильно там чи ні!
    Із текстів, які я прочитав зрозумів, що то пишуть люди, які думають що вони самі мудрі або бачать себе великими начальниками.
    Правильно Сліпець, ти роби а не радься, бо як почнеш радитись в маршрутках, коли будеш їхати на роботу або робити збори то нічого не зробиш! Не даремно в народі говорять "Хто не може робити той радиться".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пане Аноніме, звернення є, але Сліпець їх не реєструє..!!! Не знаєте, то не пишіть бла-бла. І до нього особисто вже звертатися, ноль реакції

      Видалити
    2. Чуєш бла-бла, скажи хоч одне, що ти зробив особисто для міста, крім виступів по радах та написання "кляуз"?
      Переглянте давніші статті порталу та даного автора, коли вони критикували, що біля базару бардак та не порядок. Саме вони та дописувачі вимагали тоді навести там порядок.
      Але просто знову, комусь щось не подобається.
      Ще одне, якщо не приймає звернення надсилайте рекомендованими листами. В цій ситуації контролюючим органами є ДБК та ДАІ - пишіть туда!
      Скажіть, ще одне - хто звертався, бо з Вашого комента видно, що не Ви, НАЗВІТЬ КОНКРЕТНІ ПРІЗВИЩА, а не просто закидайте мульки, які ніхто не перевірить!

      Видалити
    3. "коли вони критикували, що біля базару бардак та не порядок. Саме вони та дописувачі вимагали тоді навести там порядок" - сміх тай годі
      Шановний, якщо ти мешканець Буська, то маєш знати і читати, що про це писала НЕ РАЗ ВОЛЯ НАРОДУ!!!. І не потрібно казати, що ніхто не критикував до цього!!!

      Видалити
  15. Шановний, пишеш аби писати! Я не про це, просто читай уважно!
    Була проблема із стоянкою чи ні? Була!
    Вирішили її? Вирішили!
    Що конкретно Вам, мешканець Буська, не подобається? Заїзд на автобусну то чому саме?
    Крутий поворот то подивись там на знаки хто звідки має заїжджати та виїжджати!
    Автомобілі, які зупинились біля базару, звертайся до таких непорядних водіїв.
    Немає місця для розвантаження машин "базарників" - до власника базару, хай вділить відповідну територію, ЩЕ ЩО?
    А ти ліпиш мені за Волю народу! Краще напиши, що не так і як має бути!!!
    Конкретно і тільки конкретно, а не водичку поливай!

    ВідповістиВидалити
  16. Ого, ще такого не бачив. Скільки коментарів за зроблену роботу! Є два варіанти: або хтось готується до виборів або комусь мер не вгодив!

    ВідповістиВидалити
  17. Ще не вродився той, що всім догодив. Не критикують тільки того, хто нічого не робить!

    ВідповістиВидалити
  18. Їдне шкода - то всьо сі робить за наші гроші.

    ВідповістиВидалити
  19. Маршрутки вже їдуть прямо під заборонений знак. Повертати не хочуть. Писаки і захисники мера. Чекайте першої ДТП

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ