пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

Увечері 7 вересня до Буського райвідділу міліції зателефонували з центральної районної лікарні та повідомили, що за допомогою до них звернулася 62-річна місцева мешканка з тілесними ушкодженнями. Жінку помістили до реанімаційного відділення. Про це Буському порталу стало відомо з власних джерел.

   Невдовзі слідчо-оперативна група райвідділу встановила подробиці справи. За словами доньки потерпілої, у ніч з 25 на 26 серпня між її 39-річним братом та матір’ю виник конфлікт, який переріс у бійку. Попри те, що після побиття жінка почувалася не кращим чином, ані до правоохоронців, ані до медиків вона не зверталася.
   Коли 6 вересня стан потерпілої значно погіршився і виникла реальна загроза її життю, сільський фельдшер викликав «швидку», яка доправила пенсіонерку до районної лікарні. Лікарі діагностувати у пацієнтки закриту черепно-мозкову траву та забій головного мозку важкого ступеня.
   Скоєний злочин попередньо кваліфікований за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). За його скоєння статтею передбачене покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ