вівторок, 29 вересня 2015 р.

  27 вересня в дошкільному навчальному закладі "Берізка" м. Буська відбулося  свято до Всеукраїнського Дня дошкілля.

  Недарма кажуть, що дитинство - це ранок життя, а ранок має бути щасливим. Це ще одна нагода сказати добрі, теплі слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості.
  Бути вихователем дошкільного навчального закладу – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія.
   Педагоги та діти спільними зусиллями подарували батькам, працівникам ДНЗ  радість, створили веселе свято, насичене фарбами музики і сміху.
  Під керівництвом музичного керівника  Литвин Л.М., вихователів Забронської Н.І., Павлишин Н.Г., Цибуляк Л.Я., Бекар О.І., Томашевської І.Т. звучали  привітання для усіх працівників ДНЗ. Діти  майстерно  співали, танцювали, водили хороводи.
   Сердечно привітала працівників навчального закладу з професійним святом завідувач дошкільного закладу Домбровська Н.Р., яка побажала міцного здоров'я, мудрості, наснаги, терпіння, успіхів у вихованні підростаючого покоління та нагородила почесними  грамотами  за вагомий внесок у розвиток дошкілля  вихователів  ДНЗ. Із словами подяки  від батьків виступила Голова батьківського комітету Петрович Н. яка подякувала  за  турботливе та материнське ставлення до дітей, за розуміння і теплотуглибоку самовіддачу, і  нескінченну любов до своєї справи. 
   День Дошкілля – професійне свято працівників дошкільних навчальних закладів, а головна ідея цього свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садок і на дошкільну освіту в цілому. Хочеться вірити, що наполегливу щоденну працю педагогів дошкілля завжди гідно цінуватимуть.
Світлана Якимович, 
практичний психолог

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ