середу, 16 вересня 2015 р.

Багато читачів районної газети «Воля народу», і зокрема з числа прихильників Радикальної Партії Олега Ляшка, прочитавши передову  статтю  «Виграти вибори – не означає стати депутатом» редактора газети  пана Іванціва М.Є. в рубриці «на тему дня», були м'яко кажучи здивовані і навіть обурені її тональністю, необ'єктивністю і упередженістю «аналітичних прогнозів» автора.

    Може тому, автор й  не згадав ні словом в цій статті  Радикальну Партію Олега Ляшка, районна організація якої була зареєстрована ще в травні 2015 року, бо вона не вписується у старі розклади між партіями, які вже понад 10 років  «керують»у місцевій владі.
   Невже забув шановний редактор, що на попередніх  парламентських виборах Олега Ляшка підтримали понад 11% виборців району. Це з його сторони по меншій мірі  не коректно по відношенню до тисяч виборців і своїх вже читачів – у аналітичних  прогнозах обходити увагою і скидати з рахунків представників політичної сили яка стрімко набирає рейтинг  своєю національно–патріотичною, державотворчою позицією, і послідовно бореться за радикальні зміни в суспільстві та рішуче відстоює інтереси підприємців та простих людей.
   На відміну від тих політичних сил, які вже давно представлені в місцевих органах влади, Радикальна Партія Олега Ляшка на місцевих виборах ставить за мету повну зміну влади на місцях, а не тільки обличчь.
    До влади від радикалів прийдуть нові самодостатні, компетентні і рішучі люди, які ще не зіпсовані діючою бюрократичною системою, не пов'язані з хабарництвом та корупційними діями, і об'єднавшись в потужну фракцію, єдиною  командою боротимуться за радикальні зміни на всіх рівнях влади.
    У списках Радикальної Партії Олега Ляшка представлені справжні патріоти та професіонали у всіх сферах життя: бійці АТО, волонтери, юристи, економісти, фермери, успішні підприємці, освітяни, громадські активісти. Це люди самодостатні, кращі у своїй професії, які своєю працею заслужили авторитет у людей і готові здобутий досвід та енергію застосовувати на користь громаді.
    Віримо, що мудрі виборці лелечого краю зроблять свідомий вибір за радикальні зміни і приведуть до влади нових людей.
    До речі, редактор газети відмовився прийняти мою статтю до друку в газеті. Хто і чому боїться радикалів?
Володимир Пристач,
голова Буської РО Радикальної партії Олега Ляшка

9 коментарів:

  1. Найбільший патріот - Пристач.
    ЗАНАВЄС.

    ВідповістиВидалити
  2. "До влади від радикалів прийдуть нові самодостатні, компетентні і рішучі люди, які ще не зіпсовані діючою бюрократичною системою, не пов'язані з хабарництвом та корупційними діями" (с) - то пан Пристач про себе? По Фрейду ляпнув. На злодії й шапка горить

    ВідповістиВидалити
  3. Видно, що пише тут одна й та ж людина, все правильно пише Пристач ( я особисто його незнаю), але так і є - у районі одні й ті самі керують у місцеві раді, пора дати їм відсіч, мало награбували і граблять. Будете мудріші, робіть аналіз всього, а ненакидайтеся на людину, яка має свою думку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для початку ознайомтесь з біографією ляшківця пристача, а потім звинувачуйте когось в корупції. Скоро він себе ще політв"язнем оголосить чи узніком совєсті. Маєте факти на сучасну владу - подавайте в суд. А нє - то нєфік водичку лити. А в цілому - говорити не мішки таскати...

      Видалити
  4. Боже,Боже.Читаєш оту дурницю,що написав пан Пристач,і думаєш-або він дурний,або робить нас дурними.Невже,пане Володимир,Вас не знають в Буську,не знають ваших подвигів, не пам*ятають Дня Буська і його результатів,тих знаків при в*їзді в Буськ і їхньої вартості.Знаємо все.І невже Ви думаєте,що якась свідома людина проголосує за Вашу партію. І,до речі,дякуючи вам і ще кільком таким членам Вашого осередку в Буську.До речі,в статті Ви дуже файно все описали про чесноти членів Вашої партії.От якщо ви таких наберете,тоді і агітуйте.А зараз не брешіть.

    ВідповістиВидалити
  5. Шо депутат Мосійчук, який збирав радикалам касу і опозорився на всю країну, шо головний радикал Буського району, колишній мер засуджений за корупцію пан Пристач одного поля ягоди. Це був би найгірший вибір Бущан з поміж усіх парттій. Відповідаю за свої слова.

    ВідповістиВидалити
  6. Про корупцію пана пристача читайте в газеті Поступ
    http://postup.brama.com/001125/194_1_2.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. POSTUP - ПОСТУП
      №194 (638), 25 ЛИСТОПАДА 2000 року
      Стаття "Мер Буська опинився на лаві підсудних". стор. 1 і 3.

      Видалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ