четвер, 29 жовтня 2015 р.

Все частіше сучасні бібліотеки стають центрами спілкування людей, місцем, де народжуються нові ідеї, де можна цікаво та з користю провести дозвілля і одночасно набути нових знань. 

   У колективі працівників Буської центральної районної бібліотеки  працюють креативні люди, які прагнуть пожвавити роботу книгозбірні, залучити до бібліотеки нових користувачів. Серед них - Леся Цюпка, бібліотекар юнацької кафедри. Нещодавно у  неї виникла ідея провести цікавий захід – бібліокафе «Осінь з ароматом кави». Ідею підтримав увесь колектив. І ось – повний  читальний зал гостей! Серед них – десятикласники Буської ЗОШ № 1 м.Буська, працівники відділу культури, бібліотекарі. 
    У програмі заходу – розповідь бібліотекарів про історію кави та Франца – Юрія Кульчицького  львів'янина, українського козака, який винайшов каву по-віденськи і привчив Європу її пити; цікаві факти про каву та рецепти приготування кавових напоїв, перегляд виставки виробів з кавових зерен «Кавові» фантазії» та добірки книг «Кавові» книги», а також частування смачною, запашною кавою з лігумінами. У затишній атмосфері дуже швидко збіг час… Нам залишились приємні відгуки та подяки відвідувачів.
Леся Вовк, зав. методично–
бібліографічного відділу Буської ЦРБ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ