вівторок, 24 листопада 2015 р.

15 листопада 2015 року в приміщенні обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи проходив обласний огляд-конкурс вокальних ансамблів, присвячений 150-й річниці від дня народження українського композитора Дениса Січинського.

   На конкурсі представляли своє вокальне мистецтво понад 20 колективів Львівщини. Буський район на даному конкурсі представляв  вокальний дівочий ансамбль  РНД "Надбужанки". Журі та  глядачі  мали змогу послухати у виконанні вокального колективу три різнохарактерні твори. Наші "Надбужанки" здобули друге місце.
   А цієї неділі, 22 листопада на обласному конкурсі естрадної пісні ім. І.Білозіра "Перевесло", який проходив в м. Радехові, де народився і виріс Білозір, наші чарівні надбужанки вирішили знову продемонструвати свій талант і високу майстерність перед високопоставленим журі, головуючим, якого був викладач Львівського музичного училища ім.Людкевича, завіідувач відділу естрадного співу Юрій Антонюк. Дівчата представили дві пісні І.Білозіра: "Встань з колін, народе мій", яку виконали акапелло, а також "Ой, русалонько" В залі лунало "Браво!" і журі відзначили виступ талановитих дівчат високою нагородою - дипломом І ступеня. А голова "Благодійного фонду сприяння розвитку українського мистецтва ім. І.Білозіра» Юрій Кедринський, який теж був у складі журі, подарував 4 диски пісень у виконанні легендарної білозірівської "Ватри" 1980-1986років. Такий великий успіх нашого молодого дівочого колективу "Надбужанки" свідчить про їхню велику невтомну працю і натхнення збагачувати і популяризувати українську пісню та прославляти Бущину своїм талантом.
Відділ культури та туризму Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ