пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Ти визнана давно главою всіх наук – 
Потрібна нам ти скрізь, завжди і всюди! 

Без математики ми нині, як без рук, 
З тобою з казки дійсність творять люди!

      
   З 20 січня по 26 січня в НВК «Соколянська ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» проходив тиждень математики. У програмі тижня було проведено ряд виховних заходів, випуск математичних газет, розгадування цікавих ребусів, задач, кросвордів.
    Тиждень проводили вчителі математики Матусевич Н.К., Лук’янчук М.П. та Мартинюк М.М..  У заході прийняли участь  учні 2 і 4 та 5-9 класів.
     На загальношкільній лінійці відбулося відкриття тижня, де учні 5,8 класів наголосили про важливість математики. Цікавою була гра-вікторина «Математичний бум», де учні 7-8 класів доводили свої знання з математики. А наймолодші учні 2 та 4 класів взяли участь у математичному КВК. Дві команди «Трикутники» і «Квадрати» ще раз довели, що у змаганнях може перемогти дружба. Також учні школи малювали малюнки про математику, виготовляли навчальне приладдя.
  Підсумком тижня став математичний аукціон, де учні дізналися про зароблені ними бали у різних конкурсах, які зможуть використати під час уроків математики.
   Переможці тижня були нагородженні призами.
    Тиждень математики є комплексною формою роботи з предмету, своєрідним підсумком роботи учня, парадом дитячої фантазії і творчості. Цей тиждень проводився з метою розвитку пізнавального інтересу, індивідуальних, творчих і інтелектуальних здібностей учнів.
Оксана Кошарецька, заступник директора з НВР 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ