вівторок, 26 січня 2016 р.

26 січня голова Об’єднання українок «Яворина» Ірина Сех та голова Буського осередку Наталія Сервило провели зустріч із мешканцями селища Красного, які змушені доглядати за родичами-інвалідами. 

  В актовій залі селищної ради яворинки розповіли присутнім про діяльність організації, співпрацю з волонтерами в Україні та за кордоном, недавні благодійні акції об’єднання.
   Запрошені на зустріч красняни говорили про свої біди, до яких нема діла владі.  Скаржилися, що уряд скасував чимало пільг, зокрема на придбання медикаментів.
   «Таким сім’ям  дуже сутужно. Зазвичай, людина, яка доглядає за інвалідом, також не може працювати, тож живуть тільки на пенсію та соцдопомоги. На ці гроші не дуже розживешся.  Наша організація намагається підтримати такі сім’ї, допомогти їм у вирішенні певних проблем», – каже Ірина Сех.
    На останок яворинки подарували учасникам  зустрічі книжки та молитвеники, а також пакунки із засобами гігієни, які їм необхідні при догляді за прикутими до ліжка чи візка рідними. Ці речі надіслали яворинкам благодійниці – українські заробітчанки – з Італії.
     Троє присутніх на зібранні вирішили долучитися до добрих справ «Яворини» й написали заяви про вступ до організації.
Прес-служба Об'єднання українок «Яворина»

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ