середу, 24 лютого 2016 р.

Нещодавно наш земляк, відомий в Україні й у світі спортсмен – паралімпієць, Антон Дацко повернувся додому з черговими нагородами. 

   На Кубку світу з фехтування на візках, який відбувся у м. Шарджа (Об’єднані Арабські Емірати), він виборов золоту нагороду в змаганнях шаблістів (категорія В), бронзову – в турнірі рапіристів (категорія А). А днями у м. Егер, що в Угорщині, завершився  черговий Кубок світу з фехтування на візках. І знову – перемога! Фаворитом змагань став надбужанець Антон Дацко, який виборов 2 золоті медалі, зокрема в рапірі (категорія В) та шаблі (категорія В). 
   Про свої  спортивні досягнення, враження від поїздок та пережиті емоції він радо розповів бущанам вчора на зустрічі в Буській районній бібліотеці, на яку завітав разом зі своєю матір’ю – Марією Дацко. Це не перша розмова у стінах районного Народного дому із чемпіоном і, сподіваємось, не остання! Дякуємо тобі, Антоне, за щирі, теплі слова та за ту невтомну працю, яку ти вкладаєш, аби гідно представити нашу країну у світі!  
Леся Вовк, зав. методично–бібліографічного 
відділу Буської ЦРБ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ