середу, 23 березня 2016 р.

З 11 по 23 березня на базі Буської дитячо-юнацької спортивної школи паралімпійська команда України з настільного тенісу проводить чергові збори у підготовці до Паралімпійських ігор, які відбудуться влітку цього року в м.Ріо-де-Женейро (Бразилія).

   Спортовців, які представляють чи не всі куточки нашої країни, готує до спортивних змагань наш земляк, майстер спорту міжнародного класу з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, чемпіон Європи 2015 року Віктор Дідух.
  22 березня на одному з тренувань української збірної побували голова райдержадміністрації Петро Мороз, голова районної ради Богдан Глова, керівник відділу освіти РДА Богдан Глуховецький. Під час відвідин керівники ознайомилися з умовами, які створені для проведення зборів команди в ДЮСШ, поцікавилися у спортсменів умовами їх проживання, харчування, поділилися планами, які допоможуть створити більш комфортні умови для занять спортом і досягнення високих спортивних результатів.
  Директор Буської ДЮСШ Богдан Пасічник запросив керівників ознайомитися з ходом проведення ремонтних робіт у роздягальнях та душових спорткомплексу, розповів про плани, які ДЮСШ відділу освіти РДА за сприяння керівництва РДА та райради має намір реалізувати ще цього року. 
Прес-служба Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ