пʼятницю, 11 березня 2016 р.

   У рамках святкування 202 річниці до Дня народження Великого українського пророка, поета, художника Тараса Григоровича Шевченка в ДНЗ «Лелеченя»  м. Буська проведено тематичні заняття. 

   Цьому передувала робота: ознайомлення з його біографією, поетичними творами, картинами. Діти із захопленням слухали  музичні твори на слова  Т.Г.Шевченка «По діброві вітер виє», «Думи мої», «Реве та стогне Дніпр широкий» (музичний керівник Т.Сандак).
   Також у виконанні дошкільників звучали пісні на слова великого генія: «Зацвіла в долині»,«Садок вишневий», «Тече вода». 
   З почуттям гідності та гордості вихованці середньої  та старшої групи  виконували  свої роботи. Це малюнки за творами Тараса Григоровича Шевченка  та  творчі доробки  з пластиліну та природного матеріалу до твору «Зацвіла в долині» (вихователь  Корчевська Г.Б. ,практичний психолог Якимович С.К)
   Також з дошкільнятами проведено екскурсію до Буського районного народного дому, де вони взяли безпосередню участь у виставці робіт за творами великого Кобзаря «Поклін тобі, Тарасе!»
   З метою патріотичного виховання  педагоги закладу старались донести маленьким українцям постать Кобзаря, як безперечно одну з найвидатніших постатей нашого народу. 
                                             Тетяна Сандак, завідувач ДНЗ «Лелеченя» 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ