суботу, 2 квітня 2016 р.

У пошуках дешевшої транспортної альтернативи бущани та мешканці області щодня приєднуються до нової соціальної групи взаємодопомоги «ПІДВЕЗУ| ЛЬВІВ-БУСЬК-БУСЬК-ЛЬВІВ|». 

   Проект спочатку з'явився у мережі «Вконтакті» наприкінці березня. Сьогодні налічується вже близько 400 підписників. А нещодавно нова громадська ідея створила сторінку і для користувачів соцмережі «Фейсбук». І це зовсім не межа, адже задум авторів доволі вигідний для гаманців бущан.
   Як пояснює адміністратор групи, мешканець Буська, фотограф Андрій Маленко, ініціатива орієнтована на пошук попутників для швидкого, комфортного та вигідного пересування. В соціальних групах проекту, кожен може розмістити оголошення про свою поїздку з Буська до Львова, зі Львова до Буська та знайти відповідних людей, які хочуть поїхати з вами за символічну оплату. Для цього потрібно лише написати звідки ви їдете, день, годину і кількість місць в автомобілі. А в коментарях відпишуться охочі люди, з якими можна обговорити усі деталі поїздки. Перші користувачі ініціативи вже зголосились і розмістили свої оголошення.
Долучитись до сторінок громадської ідеї «ПІДВЕЗУ| ЛЬВІВ-БУСЬК-БУСЬК-ЛЬВІВ|» у соцмережах можна за посиланнями:
ВКОНТАКТІ https://vk.com/lvivbusk

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ