четвер, 28 квітня 2016 р.

З ініціативи Катехитичної комісії Сокальсько-Жовківської єпархії було проведено тиждень духовності  у Кізлівській ЗОШ І-ІІ супенів  з 11 по 16 квітня 2016 року.

  Кожен навчальний день починався із шкільної лінійки, спільної молитви і духовного слова о. Михайла Макара, настоятеля храму Архистратига  Михаїла.
   Протягом  тижня під керівництвом вчителя основ християнської етики Мельник О.Я.  усі  школярі повторили діла милосердя для душі та тіла,  інсценізували Христові притчі, розповідали казки, співали молитви .
  В кожному класі проведено годину духовного спілкування на тему «Боже милосердя – шлях до прощення гріхів, до миру, єднання усіх людей у світі» та оформлені  християнські куточки до року Божого милосердя.
   Для  учнів 1-2 класів був проведений конкурс на кращу  замальовку «Допоможи пастушкові знайти овечку». Школярі 3-4 класів - конкурс на кращий малюнок «Діла милосердя для ближнього». Усі учні школи брали активну участь у виготовленні подаруночка та листівки з добрими побажаннями для таємного друга
   Кульмінацією тижня духовності була спільна Хресна дорога вчителів та учнів у парафіяльному храмі. Духовна зустріч з священиком дасть можливість духовно пробудитись  і підготуватись до найбільшого християнського свята Воскресіння Христового.
 Віриться, що зерно Христової науки проросте у стократ в серцях наших дітей, а добрі діла будуть супроводжувати нас і наших дітей усе життя, адже світ може врятувати лише добро.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ