четвер, 28 квітня 2016 р.

У п'ятницю, 22 квітня на Золочівському полігоні, в рамках допризовної підготовки юнаків, проходили навчання зі стрільби учнів 11-х класів середніх шкіл Буського району. Відтак з погодження відділу освіти, за участі громадської організації «Буської районної асоціації ветеранів АТО та волонтерів» був проведений курс практичних навчань, який включає в себе: тактичну медицину, а саме – надання першої медичної допомоги на полі бою та евакуація поранених під час бою.

   Вишкіл проводив військовий медик, «айдарівець», ветеран АТО Довбиш Павло, допомагали йому волонтер Володимир Олійник та ветеран АТО Роман Фурда.    
  «Дивлячись з якою цікавістю хлопці та дівчата спостерігають за всім дійством стає зрозуміло, ми тут не даремно, – каже Роман Фурда– Як громадська організація будемо працювати над тим, щоб кількість патріотично-виховних занять з молоддю збільшувати, адже діти – це наше майбутнє, а сьогоднішні школярі є майбутніми захисниками нашої Батьківщини».
   Користуючись нагодою, громадська організація «Буська районна асоціація ветеранів АТО та волонтерів» висловлює подяку керівнику відділу освіти Буської РДА Глуховецькому Богдану Любомировичу та вчительському колективу за надану допомогу під час проведення військово-патріотичних вишколів. 
 Мирного Всім неба над головою!

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ