четвер, 28 квітня 2016 р.

 Минуло 30 рокiв, а чорний день Чорнобильської трагедiї продовжує хвилювати людей: i тих, кого вiн зачепив своїм недобрим крилом, i тих, хто пiзнiше народився далеко вiд покривдженої землi. Цей день не минув безслiдно, вiн розплодив по свiту багато трагедiй; він буде завжди об'єднувати всiх одним спогадом, однiєю печаллю, однiєю надiєю.

   Не із сторінок стародавніх літописів і не з легенд та переказів увірва­лось у наше життя це лячне і моторошне слово... Чорнобиль. Слово це ста­ло символом горя і страждань покинутих домівок, розорених гнізд, здича­вілих звірів..
  Для багатьох поколінь Чорнобиль став невимовнем болем душі. У Кізлівській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся Тиждень скорботи і надії, присвячений 30-й річниці трагедії на Чорнобильській АЕС під керівництвом вчителя географії Дяків О.Б., під час якого було проведено загальношкільну лінійку- реквієм «Чорнобиль в наших серцях», круглий стіл «Чорнобиль: наш гріх і біль», годину скорботи «Поріс чорнобилем Чорнобиль – бідою нашою поріс» Учні розповідали про ту страшну ніч, про перших ліквідаторів, про сьогоденне і майбутнє відлуння тієї жахливої трагедії, запалили символічні свічки, на знак пам’яті про героїчні подвиги ліквідаторів та всіх загиблих.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ