середу, 27 квітня 2016 р.

У неділю, 24 квітня, 184-ий Навчальний центр Національної академії сухопутних військ, що у Старичах, відвідали творчі колективи Буського району. Митці представили концертну програму у двох військових містечках – «Базовому» та «Центральному».

   Про це повідомила Буському порталу директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Христина Береговська.
   У вербну неділю колективи з Буського краю Народний ансамбль пісні та музики «Зорецвіт», дівочий вокальний ансамбль «Надбужанки», ВІА «Мальви», Стефанія Панкевич, Віра Семерей та Уляна Петришин. Запальними танцями захоплювала глядачів Зразкова хореографічна студія «Арніка», полонили зал професійною грою на інструментах О.Керкало та І.Коропецька, Я.Килимник.
  Приємною несподіванкою став для військовослужбовців 30-метровий рушник єднання, вишитий майстринями 26 самоврядних територій Бущини, та велике полотнище Державного Прапора України, який привезла з собою делегація на Яворівщину.
    Загалом концерт зібрав близько 700 військовослужбовців. Серед них – строковики та контрактники 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, бійці 25-ої окремої Дніпропетровської повітрянодесантної бригади та військовослужбовці Міжнародного центру миротворчості та безпеки. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ