вівторок, 12 квітня 2016 р.

Вчора, 11 квітня, голова Буської РДА Петро Мороз та голова районної ради Богдан Глова відвідали Красненську міську лікарню, аби більш детальніше і наочно ознайомитись з проблемами та перспективами діяльності лікарняного закладу, та обговорити комплексну реконструкцію медичного закладу за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

  Керівники району оглянули стан відділення та господарського комплексу лікарні: побували у процедурних кабінетах, лікувальних палатах для хворих, ознайомились з роботою котельні, поспілкувались з керівництвом медичного закладу, лікарями, пацієнтами установи. 
   Колектив Красненської міської лікарні надає кваліфіковану медичну допомогу населенню селища та мешканцям навколишніх сіл. Разом з тим, лікарня має чимало проблем, зокрема, медичний заклад потребує реконструкції приміщень, модернізації паливної, пральні та харчового блоку, необхідність укріплення фундаменту тощо.
   В ході діалогу разом з головним лікарем Красненської міської лікарні Володимирою Саламахою, було наголошено про потребу підготовки проектно-кошторисної документації для проведення усього комплексу необхідних відновлювальних робіт. Відтак, адміністрація лікарні разом з спеціалістами райдержадміністрації та райради до кінця цього місяця має напрацювати та подати проект відновлення медичного закладу на конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів, які реалізовуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.
Роман МАТВІЮК
Фото Сергія ПЕНЦАКА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ