суботу, 9 квітня 2016 р.


Вчора, 8 квітня 2016 року, в читальній залі Буської центральної районної бібліотеки ім.І.Котляревського відбувся інтерактивний захід «Моя нова поліція у Буську», участь у якому взяли бібліотекарі, службовці, краєзнавці, журналісти і навіть активні мешканці поважного віку. 

   У межах проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції» його провела керівник ГО «ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК», методист Буської бібліотеки Марія Литвин. Крім численних технічних інновацій: великий монітор для презентацій, анонс події у соціальній мережі ФЕЙСБУК, пряма трансляція через канал YOUTUBE, демонстрація відеофрагментів з телепередач про життя міста, цей захід вирізнявся з поміж інших можливістю безпосереднього спілкування мешканців міста з заступником начальника Буського відділення поліції Кам’янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області – керівником патрульної поліції підполковником поліції Глош Михайлом Петровичем.
   Учасники заходу вивчили основні положення «Закону про національну поліцію», права та обов’язки патрульної поліції, побували у ролі поліцейського і затриманого, порушили питання громадської охорони правопорядку в сучасній криміногенній обстановці.
   Керівник ГО «ТОВАРИСТВО «БУЖАНИ» Зіновій Павлик зробив віртуальну подорож в старих світлинах у правоохоронну систему міста за часів Польщі та Австрії. Присутні послухали пісні про поліцію і домовились про співпрацю в майбутньому.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ