середу, 25 травня 2016 р.


Повним ходом на території Буського району йде ремонт автодороги загального користування державного значення Т-18-06 Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни, загальна протяжність якої 182,8 км. Зокрема, на ремонт ділянки, що проходить нашим районом, цьогоріч виділено з бюджету 7 млн грн, - інформують у Буській РДА.


  Вчора, на місце проведення дорожнього ремонту поблизу с.Топорів виїхав голова районної державної адміністрації Петро Мороз. Керівник району перевірив якість проведення ремонтних робіт, які проводять працівники дорожно-ремонтного пункту №3 Бродівської ДЕД (колишній Буський райавтодор) на чолі з Ярославом Яремою.

6 коментарів:

  1. Та невже? Маю надію, що до так званої Адамської гори таки дійдуть, а то , як кожного року- зроблять 10м, а звітують про всю дорогу.

    ВідповістиВидалити
  2. ямковий ремонт - найкращий спосіб відмивання грошей!

    ВідповістиВидалити
  3. Про що я і казала. В 11 дня сьогодні на даному відрізку дороги нікого ще не було, о 17 вечора нікого вже не було. Якщо взагалі там сьогодні була ремонтна бригада.А може вони вночі працюють, щоб не перешкоджати руху? Зробили пару метрів за лісництвом і все... Як і кожного року.

    ВідповістиВидалити
  4. Головне почати, а там буде видно

    ВідповістиВидалити
  5. Цікаво яким методом йшла перевірка якості,?

    ВідповістиВидалити
  6. Цікаво яким методом йшла перевірка якості,?

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ