пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Сьогодні у всіх 42 закладах освіти району пролунав останній дзвінок 2015-2016 навчального року для 4988 учнів, з них: 287 випускників-одинадцятикласників та 400 дев’ятикласників. З цією урочистою подією привітали школярів, педагогічні колективи, батьків керівники Буської райдержадміністрації та районної ради, установ та організацій, депутати, голови місцевих рад, священики.

    Голова Буської РДА Петро Мороз побував в одному із найкращих, з багатою історією навчальних закладів району – Буській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, в якому навчався сам, де навчалися його діти, а зараз і онуки.
   Вітаючи усіх присутніх з Святом останнього дзвоника, керівник району побажав школярам гарного відпочинку та яскравих вражень під час літніх канікул, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети. 

   Окрім привітань, Петро Мороз повідомив дві приємні новини: Буська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – визначена в районі опорною школою, що дасть неабиякі переваги у підвищенні рівня знань і покращенні матеріально-технічної бази. І друга новина, що протягом літнього періоду буде продовжено реалізацію проекту спільно з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) по реконструкції школи на суму 3 млн 200 тис. гривень.
   За хороші новини та привітання голова РДА отримав слова подяки від директора школи Ольги Пунь та вдячні оплески від усієї шкільної родини навчального закладу.
Прес-служба Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ