вівторок, 31 травня 2016 р.

Наше майбутнє – це наші діти. А для того, щоб любов до Батьківщини жила в їхніх серцях потрібно власними очима бачити тих, хто захищає наш мирний сон, незважаючи на труднощі та перешкоди, біль та втому. Тому за сприяння голови Буської районної ради спілки ветеранів України Володимира Луженцова юнацтво Станиці Красне з сіл Переволочна та Заводське побувало у військовій частині в Бродах. Саме тут загартовується дух та здійснюються мрії сягнути неба. До акції приєднались депутати Зеновій Павлик, Петро Жукровський, Михайло Боднар,  які під час огляду зброї продемонстрували свої вміння у збірці-розбірці автомата.

Першим враженням від прибуття на територію військової частини було захоплення. Тепло та щем в душі з якими нам розповідав військовослужбовець про меморіал героям, які загинули захищаючи Україну на Донбасі, не залишили байдужим нікого із присутніх. Звичайно, ми вшанували спільною молитвою пам’ять тих, які назавжди залишились в небі. Невеличкий екскурс в життя захисників, можливість відчути в руках зброю все більше розпалювали бажання продовження. Незважаючи на зовсім невеликий вік юнацтва (12-14років) усі захоплено слухали поважних людей у військовому однострої.
На летовищі військовослужбовці розказали про типи парашутів, показали яким чином їх відкривати, а головне – дали можливість одягнути. Розповіді та демонстрація вертольотів зацікавили всіх учасників мандрівки та тривали довго тому, що кожен із нас хотів зазирнути в кабіну пілота та засипав сотнею запитань старших лейтенантів. А коли юнацтво дізналось, що нам продемонструють вертоліт такого типу, як вертоліт Надії Савченко – іскри в очах запалали ще більше.
Наш галас та непосидючість спокійно сприймали протягом всієї мандрівки. Це черговий раз підтверджує, що українські військові не лише професіонали своєї справи, а й чудові люди. Сподіваємось, що наша зустріч із захисниками буде ще одним  кроком у підтриманні полум’я любові до Батьківщини у серці кожного. 
Наталія Сапріянчук, 
старшопластунка референт УПС та УСП
Станиці Красне Пласту НСОУ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ