вівторок, 31 травня 2016 р.

Друзі! Наше місто зустрічає народних зірок. Запрошуємо усіх бажаючих відвідати справжню двогодинну сміхотерапію. У неділю, 5 червня, в приміщенні Народного дому відбудеться дійство, яке не залишить байдужим жодного слухача, подарує гарний настрій та приємні відчуття свята, яке є таким бажаним для кожного з нас.

На численні прохання містян у нашому місті переможці телевізійного конкурсу-шоу «Україна має талант – 2013» і просто феєричні молодиці з народним гумором та запальними піснями – Наталя Фаліон та гурт «Лісапетний батальйон».
Дві години сміхотерапії, колоритні пісні та улюблені хіти – все це у новій програмі «Машина – звір і баба – грім!».
На глядачів чекає народне комедійне шоу від Наталі Фаліон, яка поміж піснями щедро сипить жартами, розповідає анекдоти, усілякі смішні бувальщини, що миттєво заряджає зал своїм позитивом.
«Лісапетний батальйон» постійно бере участь у концертах на підтримку вояків Української армії. Кошти, зібрані з попередніх львівських концертів, а це понад 76 тис. гривень, було передано пораненим бійцям добровольчого батальйону ОУН. Також частина коштів була поділена між вісьмома важкопораненими бійцями, які проходять реабілітацію після складних операцій та протезувань.
Виступ у Буську не буде винятком!
Частина зібраних коштів буде передано на допомогу бійцям добровольчого батальйону ОУН.
Квитки у Народному домі Буська.
Приходь сам та приводь друзів
   5 червня о 19:00 Народний дім! Переможемо тільки разом!!! 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ