середу, 1 червня 2016 р.

У середу, 1 червня, з нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей та у рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» діти учасників АТО з Бущини взяли участь у благодійній мистецькій акції «Львівський цирк – країна щастя».

   58 дітей та 17 батьків (супроводжували маленьких дітей), відправились до Львова двома «Школяриками» (надав керівник відділу освіти Богдан Глуховецький). Делегацію очолив заступник голови Буської райради Роман Фурда.
   Прийшли побажати дітям насолодитись унікальною цирковою програмою голова Буської РДА Петро Мороз та голова Буської районної ради Богдан Глова. 
  Як розповів згодом «Буському порталу» Роман Фурда, унікальне циркове шоу відбулось в форматі «діти – дітям».  Під куполом Львівського цирку об’єднались юні артисти – переможці та призери Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів циркового мистецтва з усіх куточків України. На арені виступали дресирувальники, повітряні гімнасти, еквілібристи, жонглери, акробати та представники інших циркових жанрів.
   Діти були задоволені і щасливі.
Текст і фото: Роман МАТВІЮК
/Буський медіа-портал/

4 коментарі:

  1. одні і ті самі їздять решта не діти добре працюєте молодці

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аноніме 23:12. Ініціатором поїздки був заступник голови районної ради Роман Фурда, який звернувся до усіх учасників АТО, щоб завести їх дітей до Львова. Повідомляли всі школи, до усіх дзвонили, чиї мали номери телефонів. Було два автобуси. І то були діти з Красного, які в останній момент відмовились. Роман Фурда сам учасник АТО, до останнього тримав 32-й блокпост в розгар війни. І йому подякувати потрібно, що організував таку поїздку, а ви аноніме лайном обливаєте. Якщо є діти учасників АТО, які десь не попали у ті списки, то телефонуйте до Романа Фурди в райраду і наступного разу вони поїдуть, а не поносьте людину, яка хоче щось зробити. Ну щирі українці ?

      Видалити
  2. дійсно не всі діти у списках,але суті це не міняє телефони батьків які в АТО є у військкоматі,довідки чиї батьки є чи були в АТО є в школах треба тільки трошки проконтролювати ,а те що одні і ті самі це правда перегляньте всі світлини і побачите.А Романа ніхто нічим не поливає молодець що служив ,але повірте не один він бачив,пережив жахіття там на сході

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Піп в дзвін дідько в калатало! По-перше: військомату заборонено давати списки атовців будь-кому. Минулого року відмовили навіть на запит голови райради. По-друге: телефони людей взагалі заборонено давати будь-якій держструктурі згідно закону «Про захист персональних даних». По-третє: на світлині не всі діти, бо інші ще доходили. А по-четверте ви анонім якщо маєте інформацію про дітей відповідної категорії, які хотіли поїхати а не поїхали, чи їм відмовили – пропоную надати в районну раду. Або самі щось зробіть, організуйте. Хоча старі чиновники кажуть, що ліпше нічого не робити, тоді не буде підстав обгаджувати.

      Видалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ