четвер, 2 червня 2016 р.

 Кожний тато і мама хочуть бачити в своїх дітях здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнуть, щоб вони росли здоровими, розумними та радісними, прославляли свої родини і рідний край.  Саме з цією нагоди в дитячому садку «Берізка» м.Буськ 1 червня відбулися спортивні змагання  «Веселі старти».

 Атмосфера радості, азарту, спортивного духу панувала на дитячому святі. Малеча  із задоволенням взяла участь у спортивних естафетах, змаганнях, іграх, музично-спортивних композиціях.
         Природно, на святі переможених спортсменів не було, тому що перемогла дружба. Змагання пройшли у дружній та теплій атмосфері під гучну підтримку вболівальників. А найголовніше, цей день запам’ятався малюкам святковим радісним настроєм, спортивним запалом та позитивними емоціями.       
   Привітав дошкільнят зі святом та вручив подяки і медалі голова районної ради Богдан Глова та голова Буської РДА Петро Мороз.  Вони також щиро подякували  вихователям дитячого садку за чудово проведений захід,  за їх  працю, педагогічну майстерність, за турботу  про здоров'я дошкільнят,  їхнє фізичне, духовне та соціальне благополуччя.
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ