пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Традиційно, кожну третю неділю червня, відзначається День медика. Свято тих, без чиєї допомоги не обходиться галузь: лікарів, медсестер, молодшого медичного персоналу, тих,  хто має відношення до порятунку людських життів. З нагоди свята, у п’ятницю, 17 червня, у конференц-залі Буської лікарні зібрався медичний колектив Буської ЦРЛ, Олеської та Красненської міських лікарень, аби почути теплі слова вдячності професії медика, яка по праву, вважається найгуманнішою у світі. Протягом багатьох тисячоліть люди, які рятують від хвороб, користуються великою шаною та повагою.

  У медичних закладах Бущини працюють висококваліфіковані фахівці. Їм доводиться мати справу з непростими пацієнтами – учасниками бойових дій, інвалідами, ветеранами війни. З обов’язками справляються на  відмінно.
 З вітальними словами до медичних працівників звернулися голова Буської райради Богдан Глова, перший заступник голови Буської РДА Олег Ільків, заступник голови райради Роман Фурда, головний лікар Буської ЦРЛ Євген Романюк. Кожен із виступаючих бажав витримки та задоволення від роботи. А добро, яке вони роблять, щоб поверталося сторицею. Особливо це важливо сьогодні, коли вже більше двох років наша держава, наша ненька-Україна знаходиться в стані війни, в щоденних муках, щоденних втратах. Сьогодні саме медичні працівники є тією об’єднуючою силою, тому що найбільша кількість людей в день звертається саме до їхніх послуг.
  Відтак почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради за сумлінне ставлення до обов’язків, вагомий внесок у розвиток медицини району, досягнуті успіхи в медичному обслуговуванні населення та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника нагороджено:
- Грабар Валентину Іллівну (заступник головного лікаря з охорони дитинства і материнства Буської ЦРЛ);
- Курія Олександра Зіновійовича (завідувач полового відділення центральної районної лікарні);
- Шкробота Аркадія Петровича (завідувач відділення анестезіології Буської ЦРЛ);
- Данилів Марію Степанівну (старша медична сестра травматологічного відділення Буської ЦРЛ);
- Борщ Марію Михайлівну (дільничний педіатр Олеської лікарні);
- Смик Мирославу Петрівну (медична сестра терапевтичного  відділення Красненської міської лікарні).
  По завершенню урочистостей працівники районного відділу культури підготували невеличкий концерт. Музичний дарунок лунав від Марії Майби, Яни Владики, Юлії Хом’якевич та Ярослава Глови. 
Текст і фото: Роман МАТВІЮК
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ