середу, 27 липня 2016 р.

 У неділю, 24 липня з нагоди дня вшанування воїнів СС «Галичина»  у с. Заводське відбулось спортивне свято у патріотичному дусі під гаслом: «В здоровому тілі здоровий дух».

   У заході взяли участь діти та молодь с. Заводське, а також їхні батьки. Для дітей була проведена весела програма, яку підготувала завідуюча Народного дому Зіновія Цебровська-Заковоротна.  Відтак діти змагалися у різних конкурсах: перетягували канат, брали участь у спортивних естафетах, малювали на асфальті, співали караоке, вчилися танцювати.
 Головною розвагою, на яку дуже чекали діти, був батут, на якому мали можливість пострибати усі охочі. Перед тим – діти заспівали гімн України, а також послухали коротеньку розповідь  про воїнів СС «Галичина», яку прочитав керівник «Спілки політв’язнів і репресованих» Буського району Сергій Бондаренко. Також п. Сергій розповів, що даний батут і дитячі качелі з гіркою, а також лаву для жиму штанги в комплекті з брусами – змогли придбати завдяки перемозі у міні-гранді від БО «Львівська освітня фундація» за програмою РОЗВИТОК МОЛОДІЖНИХ ВОЛОНТЕРСЬКИХ ПРОГРАМ НА ПАРАФІЯХ, в якому він, як керівний проекту разом із парохом церкви Успення Пресвятої Богородиці УКГЦ о. Юрієм Годісем, взяли участь і перемогли. Тому тепер наші діти мають можливість безкоштовно користуватись цими речами. Першим, хто стрибав на батуті був син загиблого воїна в АТО Васькало Романа – Матвійко, після цього усі охочі продовжили стрибати.  
Для старшого покоління теж було заняття – вони мали нагоду пограти в: більярд, теніс, шахмати, потренуватися на тренажерах у спортивному залі, який знаходиться в Народному домі.
  Варто відзначити, що найближчим часом у селі Заводське буде встановлена дошка пошани Героям Небесної Сотні.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ