пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Цими днями у Варшаві (Польща) завершився черговий етап Кубку світу з фехтування у візках "Шабля Кілінського". Це останні перед Паралімпіадою-2016 змагання, на яких провідні фехтувальники світу, проводячи поєдинки з поміж собою, вивіряють сили та складають можливі прогнози щодо боротьби за медалі на Паралімпіаді в Ріо.

   Приголомшливо на цих представницьких змаганнях виступили 8 українських гардемаринів у візках: у доробку українців 9 нагород, серед яких 5 золотих, 2 срібні та 2 бронзові медалі, і, що найважливіше - команда України, власне напередодні Паралімпійських ігор в Ріо, посіла перше загальнокомандне місце серед 22 країн-учасниць, представлених 138 спортсменами.
   Вагому частку успіху національній паралімпійській збірній принесли представники «Інваспорту» Львівщини. 
  Міжнародна спортивна спільнота визнала кращим спортсменом цього турніру українського паралімпійця бужанина Антона Дацка, котрий виборов 2 золоті та 1 бронзову медалі етапу Кубка світу (1-е місце у фехтуванні на шаблі та 3-є місце командою у фехтуванні на шаблі). Львів’яни Наталя Морквич посіла 1-е місце у фехтуванні на шаблі та 2-е місце у фехтуванні на рапірі, а Андрій Демчук 3-є місце командою у фехтуванні на шаблі. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ