пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Сьогодні в приміщенні Буської центральної районної бібліотеки ім.І Котляревського відкрилася  виставка "Я син народу, що вгору йде", присвячена 160-річному ювілею видатного поета та громадського діяча, Мойсея українського народу Івана Франка. Наповнена вона творами митця, як літературними, так і публіцистичними, перекладами, а також літературою, яка розповідає про життєвий і творчий шлях визначного українця, включаючи маловідомі сторінки його біографії. 

 З цієї нагоди бібліотекарі провели літературну годину. Під час заходу заступник директора Буської ЦБС Галина Гораль зробила екскурс творчістю І.Франка, зачитала цікаві спомини про великого Каменяра з книги М.Гнатюка «Спогади про Івана Франка», а також представила книжково – ілюстративну виставку «Я син народу, що вгору йде». Бібліотекар акцентувала увагу на розділі виставки «Софія Караффа–Корбут – ілюстраторка творів Івана Франка», у якому виставлені репродукції ілюстрацій відомої землячки – художниці С.Караффи–Корбут до твору І.Франка «Іван Вишенський». 
  На завершення бібліотекарі провели коротенький флешмоб, зачитавши улюблені поезії І.Франка. Запрошуємо відвідувачів до перегляду ювілейної виставки.
Леся Вовк, зав. методичного відділу Буської ЦРБ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ