вівторок, 30 серпня 2016 р.

Радісну подію відзначив сьогодні Милятинський дошкільний навча­льний заклад «Оленка» (ясла-садок). Рів­но 5 років (у 2011 році) було відновлено роботу закладу і ма­ленькі дитячі рученята відчинили двері дитсадка, а оче­нята почали звикати до диво­виж­ного світу, де оселилося без­турботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін, а сам дитсадок розквітнув до невпізнання і тепер радує діток і їхніх батьків сучасними, затишними і теплими кімнатами, зручними меблями, розмаїттям іграшок та пізнавальних ігор.

        Святкування Дня народження садочка об’єднало дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Ювілей дитячого саду став особливим святом, справжнім калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриттів і гри! Саме з таким настроєм і зустрічав дитячий сад свій ювілей і приймав поздоровлення від гостей.
        На цьому святі було по родинному затиш­но, цікаво, радісно, просто казково!  Привітати працівників та вихованців закладу завітали перший заступник голови Буської РДА Олег Ільків, голова Буської райради Богдан Глова, керівник відділу освіти Богдан Глуховецький, Милятинький сільський голова Світлана Гриневич та директор дитячого будинку «Добре серце» Володимир Пристач.
 Для присутніх і гостей  була представлена ​​концертна програма – справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка. У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера.   На концерті вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики, чим забезпечили чудовий настрій всім присутнім. 
   Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров’я вихованцям, їхнім батькам та працівникам закладу, а також слова подяки організаторам даного дійства звучали від Олега Ількова, Богдана Глови, Богдана Глуховецького. У свою чергу завідуюча ДНЗ «Оленка» Марія Романів подякувала усім присутнім за море позитивних емоцій та гарний настрій.
  На День народження прийнято ходити з подарунками, тому голова Буської районної ради Богдан Глова подарував малечі закладу альбоми для малювання, олівці, книжки та інше, перший заступник голови Буської РДА Олег Ільків від імені голови Петра Мороза подарував два спортивні м’ячі.
    З нагоди відзначення 5-річчя, вихованці дитячого закладу отримали солодкі подарунки від справжньої дівчинки на ім'я Оленка. 
  Варто відзначити, що на сьогодні для дітей створені прекрасні умови для перебування, адже у закладі проведено поточний ремонт, вартість якого склав близько 80 тисяч гривень. Батьки можуть бути спокійними за своїх малят. Утім, найбільшою гордістю за­кладу є його працівники: завідувач, методисти, ви­хователі, пси­холог, музичні керівники, ме­дики, кухарі, технічний персонал, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про комфорт маленьких вихован­ців і їхній повноцінний розу­мовий і фізичний розвиток. Вони своєю тур­ботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного, – і любові цієї вистачає їм на кожну дитину.
Роман МАТВІЮК, фото автора

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ