четвер, 27 жовтня 2016 р.

Вчора, 26 жовтня, голова Буської РДА Петро Мороз зустрівся з керівниками найбільших релігійних конфесій Буського району: деканом Буського деканату УПЦ КП о.Петром Салабаєм, деканом Буського деканату УАПЦ о. Володимиром Целенем, деканом Буського деканату УГКЦ о.Володимиром Залуцьким. Також у зустрічі взяли участь перший заступник голови РДА Олег Ільків та військовий комісар району Ігор Томачук.

   Метою зустрічі, яка відбулася за ініціативи очільника Бущини, було обговорення напрямків співпраці влади та релігійних організацій у вирішенні соціально важливих питань для територіальних громад, допомоги у проведенні роз’яснювальної роботи із залученнз громадян на строкову військову службу, дотримання належного санітарного стану населених пунктів району. Про це повідомляє прес-служба Буської РДА.
  Звертаючись до отців, Петро Мороз акцентував увагу на особливій ролі церкви та духовних наставників сьогодні, у час, коли держава перебуває у стані війни, відзначив, що саме вони користуються завжди довірою та найбільшим авторитетом серед українців.
  Під час спілкування духовні отці висловили свої думки щодо різних аспектів життя бущан, погляди на стосунки держави з громадянами, готовність допомогти органам влади у залученні громадян до служби у Збройних cилах України, адже захист своєї країни завжди був святим обов’язком кожного чоловіка.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ