вівторок, 18 жовтня 2016 р.

  У світлий день триєдиного свята, що символізує зв’язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу у Кізлівській школі відбувся марафон «Героям України – слава! Благословенна та держава, що має відданих синів!», в рамках якого відбулися Козацькі забави, конкурс патріотичної пісні та посвята в «Козачата».


  Особливістю цьогорічних заходів є те, що кізлівські школярі складали присягу бути вірними героїчним традиціям на місці козацької слави у Берестечку. Побувавши на хвилюючому патріотичному дійстві, поринувши в атмосферу славного минулого нашої держави, серце дітей переповнилось гордістю, що кізлівському роду, як і козацькому – нема переводу. 
   Ще одна трепетна зустріч відбулася із нашим випускником, учасником бойових дій на сході України Анклевичем Андрієм, який став для теперішніх учнів взірцем мужності, самовідданості та відваги. 
  Цінуючи минуле, дбаючи про сьогодення, виховуючи у дітей любов і повагу до рідного краю –  пріоритетне завдання педагогів нашої школи.                                       Ольга Дяків, вчитель історії Кізлівської ЗОШ І-ІІ ст. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ