понеділок, 31 жовтня 2016 р.

В рамках проведення декади української книги, у п'ятницю, 28 жовтня до юних читачів Буської районної бібліотеки для дітей завітали львівські письменники Марія Чумарна та Марія Людкевич. 

  У їхньому доробку твори як для дорослого читача, так і для дітей. Особливо захоплюють останніх казки, загадки, оповідання, бо вони направду особливі, адже вчать дітей доброти, милосердя,поваги та любові до ближнього, рідної землі, батьківської мови. 
  Марія Чумарна на Бущині вперше. Вона представила читачам свої нові доробки, серед  яких друга, третя та четверта книги про Лумпунчика - улюбленого літературного героя дітвори. Очолюючи впродовж 16 років свою приватну авторську школу «Тріада», вона розробила та видала ряд книжок, що стосуються української звичаєвої культури.Вони є корисними не лише для дітей, але й для дорослих. 
  Марія Людкевич більшість своєї літературної спадщини присвятила дитячій аудиторії. Впродовж багатьох років вона керує літературною студією «Джерельце», що у Львівській обласній дитячій бібліотеці, і плекає  юні поетичні таланти. Письменниця вміє захопити аудиторію цікавою розповіддю. Марія Людкевич зачитала присутнім власні загадки. А найкмітливіші одержали призи від письменниці. Літературні доробки наших гостей зацікавили бібліотекарів та вчителів, котрі  придбаною  літературою поповнили свої книжкові фонди.
Галина Гораль, заступник директор
 Буської ЦБС по роботі з дітьми

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ