четвер, 17 листопада 2016 р.

Завдяки фінансовій підтримці Уряду ФРН через Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ), активній роботі влади та громади цьогоріч у Буському районі було продовжено роботи з реалізації мікропроектів, що передбачали оновлення двох об’єктів соціальної сфери району: Буської ЗОШ №1 та ДНЗ «Курочка Ряба» у с.Сторонибаби.

   Участь в урочистостях, які відбулися 17 листопада у Буській ЗОШ №1, взяли керівники районного влади – голова РДА Петро Мороз та голова районної ради Богдан Глова, представники Львівського регіонального представництва УФСІ на чолі з директором Василем Кузьменком, начальник відділу освіти РДА Богдан Глуховецький, керівник підрядної будівельної організації Петро Орихівський, батьки учнів, гості закладу, представники ЗМІ.
 Як зазначила директор школи Ольга Пунь, в рамках продовження реалізації мікропроекту було відремонтовано фасад будівлі, облаштовано відмостку, проведено благоустрій території загальною вартістю 3 млн. 100 тис. гривень. Керівник подякувала усім причетним до оновлення закладу: УФСІ, керівництву РДА і райради, будівельникам, батькам, всім тим, хто не стояв осторонь, а активно допомагав реалізувати задумане якісно, у відведені строки, аби заклад дійсно став «казкою для педагогів та дітей».
  Обряд освячення закладу провели настоятелі буських церков – отець Петро Салабай (УПЦ КП) та отець Андрій Баглай (УГКЦ). Надалі відбулася офіційна церемонія перерізання стрічки оновленої школи, яку виконали Петро Мороз, Богдан Глова та Василь Кузьменко.
  Звертаючись до присутніх учасників урочистості, очільник району Петро Мороз подякував команді фахівців Українського Фонду соціальних інвестицій, його виконавчому директорові Вікторові Мірошниченку, директорові регіонального представництва Василю Кузьменку, будівельникам за хороший результат, який вдалося досягти спільними діями, реалізувавши цей соціальний проект. «Гроші вкладені в дітей, навчальні заклади – вкладені в наше майбутнє», - зазначив він.
 Голова районної ради Богдан Глова запевнив представників фонду, що районна рада, незважаючи на непростий фінансовий стан, має надію на продовження плідної співпраці в майбутньому та готова й надалі підтримувати проекти УФСІ у районі.
  Усі причетні до реалізації цього мікропроекту, серед них і голова райдержадміністрації Петро Мороз, отримали подяки Українського фонду Соціальних інвестицій.
   Як зазначив директор Львівського регіонального представництва УФСІ Василь Кузьменко, УФСІ задоволена співпрацею, яку вдалося налагодити у Буському районі, та готова продовжувати спільні проекти у Буському районі у майбутньому. «Піклування про дітей, їх майбутнє, середовище, в якому вони знаходяться, прищеплення любові та віри в Бога, довіри до держави дасть нам, дорослим, можливість розраховувати з часом на їх вдячність, відчувати себе впевнено», - сказав керівник УФСІ. 
   Виступи посадовців перепліталися номерами художньої самодіяльності учнів школи, які тепер навчатимуться в добротному, сучасно відремонтованому освітянському закладі.
Прес-служба Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ