вівторок, 1 листопада 2016 р.


На Львівщині перевірили стан регіональних доріг та їхню готовність до зимового періоду. За результатами обстежень, за незадовільне утримання вулично-дорожньої мережі до адміністративної відповідальності притягнули 20 посадових осіб.
  За матеріалами Управління превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області, на територіальних автодорогах державного та місцевого значення дорожні організації протягом року взагалі не проводили ямковий ремонт. Більшість місцевих доріг стали непроїзними.
   Як інформує відділ комунікації Нацполіції області, найгіршими автодорогами Львівщини назвали:
― Р-40 Рава-Руська – Яворів – Судова Вишня;
― Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш;
― Т-14-24 Сколе-Славське;
― Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка;
― Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни, у межах Буського та Перемишлянського районів;
― О140203 Буське – Вузлове;
― О140901 Розділ – Жирова на ділянці Розділ – Новий Розділ – Ходорів;
― О141003 Мостиська – Краковець;
― С141714 Тершів – Лаврів – Грозьово, на території Старосамбірського району.
  Окрім того, за результатами обстежень, на значній кількості автомобільних доріг загального користування не поновлено горизонтальну дорожню розмітку, незадовільною є підготовка до зимових умов вулиць, що обслуговуються комунальними організаціями.

2 коментарі:

  1. А нікому не спадало на думку перевезти чиновників від Ожидова до Красного через Закомар"я і Петричі (усі села Буського району)? Там такі ями, що маршрутки декілька років проїхати бояться! Для мешканців Закомар"я взагалі відсутнє сполучення з районним центром! Цілком неможливо потрапити у районну поліклініку, бо розклад руху електропоїздів, які проходять недалеко від села (хоч і тут можна доїхати лише до Красного, а далі автобусом)і розклад роботи лікарів цілком не збігаються!Так само люди не мають можливості придбати іноді навіть найнеобхідніше, бо НЕМА ДОРОГИ!!! А приказку про ДІРУ В МОСТІ чули? Між Ожидовом та Закомар"ям є 2 мости, які чудово її ілюструють! Невже потрібно, щоб якась автівка првалилась і аж тоді напишуть про трагедію, "проведуть розслідування", знайдуть, кого б покарати і, можливо, підлатають ту нещасну дорогу?!

    ВідповістиВидалити
  2. Є ще одна догора "напрямок; бездоріжжя" смт Красне-Андріївка-Бортків,Велика Вільшаниця - неможливо переїхати..

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ