четвер, 10 листопада 2016 р.

4 листопада у НВК «Куткірська ЗОШ І-ІІст.» відбувся позакласний бібліотечний захід. У літературно-музичному кафе «Осіння елегія» зустрілися учні 9 класу, вчителі школи, гості. Зустрілися і читали поезії про осінь, бо це пора живе в душі кожної людини і щороку разом із природою кожен переживає свій листопад.

   В гостях у поціновувачів поезії була заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель зарубіжної літератури і образотворчого мистецтва Красненської ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Валентина Олександрівна Лотоцька – автор трьох поетичних збірок. Пані Валентина поділилася теплотою і щирістю поетичного слова, відкрила красу свого внутрішнього світу, свого серця.
   На  вечорі прозвучали улюблені поезії про осінь у виконанні вчителів школи Біжко Є.П., Яворської В.П., Макар Л.П., Кравець Г.Ф., Барабаш М.В.
  Із задоволенням присутні послухали і переглянули відеоролики пісень «А вже осінь» у виконанні Іво Бобула, «Осінь» - Володимира Дороша, «Осінь» Павла Доскача.
   …Догоріли свічки. Стихли останні акорди музики, змовкли прощальні слова віршів. 
  Розійшлися втомлені і сповнені вражень слухачі та учасники. Розійшлися,несучи у життя поезію, романтику і вогонь творчості…
Бо це – вічне серед суєтного.
          Кравець Г.Ф., бібліотекар

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ